Now Reading
Hoe kunt u af en toe uw telefoon wegleggen?

Hoe kunt u af en toe uw telefoon wegleggen?

Hoe kunt u af en toe uw telefoon wegleggen

Bijna iedereen beschikt tegenwoordig over een smartphone. U kunt alles binnen enkele klikken opzoeken. Voor alle dagelijkse activiteiten is een passende app en vergeet natuurlijk ook de Social Media niet. Mensen kijken steeds meer op hun telefoon terwijl ze niet meer opslaan wat ze nou eigenlijk aan het bekijken zijn. Ben bewust van uw tijd op uw mobiele telefoon. Ik geef u graag wat tips hoe u wat vaker uw telefoon weg kunt leggen.

Zet push berichten uit

Heel veel apps geven push berichten wanneer er iets te melden is. Push berichten als uw vriendin heeft een nieuwe foto gedeeld, het Nederlands elftal scoort of er wordt over een uur regen voorspeld komen als melding binnen op uw telefoon. Een klein geluidje of een trilling van uw mobiel zorgen er voor dat u toch weer uw telefoon erbij pakt. En als u dan toch gaat kijken of er regen komt bent u ook geneigd om gelijk even de 14-daagse voorspelling vooruit te kijken, zonde van de uw tijd en waarschijnlijk weet u morgen toch niet meer wat de voorspelling.

Plan vaste momentjes op uw telefoon

’s ochtends bij een kopje koffie of ’s avonds na het eten op de bank. Plan voor u zelf momentjes in om even door uw social media te scrollen en uw andere favoriete apps te checken. Als u alles heeft gehad legt u de telefoon weer aan de kant en gaat verder met die leuke hobby of andere bezigheden. Als u te pas en te onpas uw mobiel erbij pakt bent u veel tijd kwijt en slaat u nutteloze informatie op.

See Also
Wraak

Zet uw geluid uit

Moet u echt binnen 1 minuut op een appje reageren? Door elke keer een geluidje te krijgen pakt u toch weer direct uw telefoon erbij. U kunt het geluid van de telefoon helemaal uitzetten of er voor kiezen om alleen uw beltoon aan te laten. Door alleen uw beltoon aan te laten hoort u wel uw telefoontjes maar niet elk appje over de buurtapp.

Geniet van uw omgeving want door ongemerkt alleen op uw telefoon te kijken mist u wat er om u heen afspeelt. Heeft u nog goede tips om wat vaker uw telefoon weg te leggen laat het mij weten.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top