Now Reading
Leuke familiespellen voor de kerst

Leuke familiespellen voor de kerst

Familiespellen

De kerst is natuurlijk de tijd om samen met uw familie of vrienden tijd door te brengen. Bij deze gezellige tijd kunnen leuke familiespellen dan ook niet ontbreken. Bent u meer van de uitgebreide spellen waarbij u de hele avond of middag met elkaar een uitgebreid spel speelt? Of bent u meer van de snelle spellen, waarvan u er meerdere en verschillende achter elkaar kan spelen? Lees hieronder de tips voor de leukste familiespellen voor de kerst.

Uitgebreide familiespellen voor de kerst

U en uw gezelschap vinden het heerlijk om tijdens deze gezellige dagen de hele middag of avond samen een spel te spelen. Het spel waar veel mensen dan gelijk aan denken is Monopoly. Dit spel is bij iedereen bekend en is in veel verschillende thema’s te vinden. Voor iedereen wat wils dus. Wist u dat er ook een Monopoly Kerst editie is? Dit thema is natuurlijk perfect om in de kerstsfeer te komen. Houdt u meer van strategische spellen waarbij u tactisch moet nadenken? Dan past Catan goed bij uw verwachtingen. Bij dit uitgebreide bordspel moet u handelen, bouwen, aanvallen, verdedigen en natuurlijk het belangrijkste tactisch nadenken. Catan is ook uit te breiden met veel verschillende uitbreidingen en er is zelfs een Junior versie. Leuk voor u, de kinderen en uw familie of vrienden. Wilt u graag samenwerken met uw gezelschap dan is Party&Co altijd een goede optie. Bij dit spel volbrengt u in teamverband verschillende opdrachten. Denk daarbij aan Quizzen, tekenen, gebaren, geluiden en het verboden woord.

Meerdere snelle spellen tijdens de kerst

Vindt u het leuker om even snel een spel te doen of verschillende spellen, dan zijn deze snelle spellen zeker iets voor u. Het spel wat op tijd gaat en de kennis en het fanatisme bij u en uw gezelschap test is 30 Seconds. Bij dit spel wordt uw algemene kennis op de proef gesteld. Daarnaast wordt de druk ook nog eens opgevoerd door de tikkende timer. Een leuk, maar fanatiek spel die u keer op keer opnieuw kan spelen. Mocht u meer opzoek zijn naar een spel waarbij u in stilte goed moet nadenken, dan past Beverbende goed bij u. Bij Beverbende krijgt u 4 verschillende kaarten die u dient te onthouden. Ondertussen kunnen uw kaarten geruild worden en pakt u elke beurt een nieuwe kaart. Uiteindelijk is het doel dat u zo min mogelijk punten heeft.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top