Now Reading
Neusspray die beschermd tegen corona

Neusspray die beschermd tegen corona

Neusspray

Zou dit echte kunnen helpen, een neusspray tegen corona? Leyden Laboraties geloofd dat een neusspray tijden het virus kan blokkeren. Als dit na het onderzoek echt werkt kan dit dus voor veel verandering zorgen.

Werking van de neusspray

Eigenlijk moet deze spray op de zelfde manier werken als de spray die wordt gebruikt bij hooikorts. Zo wordt het bij hooikorts natuurlijk gebruikt wanneer u gaat wandelen in het bos of wanneer u veel buiten bent. Een Neusspray die beschermd tegen de verschillende soorten corona of andere virussen moet dus op de zelfde manier gaan werken. Gebruik het dus niet wanneer u thuis op de bank zit maar wanneer u de juist de drukte in gaat. Het moet dan ook breed inzetbaar worden bij ziekenhuizen of huisartsen zodat deze spray ook voorgeschreven kan worden.

Geen lockdowns meer

Het doel is om een volgend virus voor te zijn om zo een vervelende lockdown tegen te gaan. Er moet natuurlijk nog veel onderzoek gedaan worden maar bij andere virussen moet dit dus ook werken mocht er een mutatie ontstaan. Verder kan het erg helpen bij grote evenementen zoals tijdens een concert, congres of tijdens een festival. Een evenement kan op deze manier een stuk veiliger worden.

 

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top