Hobby

De Schotse ontdekking
Boeken tip: De Schotse ontdekking

Onze boeken tip voor deze week: De Schotse ontdekking. Een romantisch mysterie op een ruig Schots eiland van feelgoodauteur Karen Swan.

FC De Rebellen
Boeken tip: FC De Rebellen

Boeken tip: FC De Rebellen. Het brutaalste en grappigste voetbalboek van dit najaar

De hoofdrol
Boeken tip: De hoofdrol – Janice Hallett

Eén moord. Vijftien verdachten. Kun jij dit mysterie ontrafelen? Onze boeken tip voor deze week: De hoofdrol van Janice Hallett.

Max Totaal
Boeken tip: Max Totaal

Boeken tip: Max Totaal. Het mooiste gebonden boek over kampioen Max Verstappen. Deze nieuwe, gebonden editie is geactualiseerd en bevat talloze foto’s.

HET LEVEN IS NIET VEEL SOEPS
Boeken tip: HET LEVEN IS NIET VEEL SOEPS

Boeken tip voor deze week: Het leven is niet veel soeps; over afhankelijkheid, loslaten, relaties en te hoge verwachtingen.

Caravaggio-vonnis
Boeken tip: Het Caravaggio-vonnis – Marco De Franchi

Het zinderende debuut van Marco De Franchi is een absolute pageturner met echo’s van Dan Brown en The Silence of the Lambs. Op briljante wijze onthult De Franchi de ene wending na de andere, zonder vaart te verliezen. Lees nu Het Caravaggio-vonnis.

Herinneringen aan het strandhuis
Boeken tip: Herinneringen aan het strandhuis

Niemand schrijft mooier over de natuur, de zoektocht naar jezelf en de kracht van de liefde dan Mary Alice Monroe. Boeken tip: Herinneringen aan het strandhuis

black ice
Boeken tip: Black Ice

In dit nieuwe, meedogenloos spannende deel over Scot Harvath wordt het leven van de spion opnieuw op zijn kop gezet. Boeken tip: Black Ice