Now Reading
Gratis graveren: een geheel persoonlijke Gigaset GS5 smartphone

Gratis graveren: een geheel persoonlijke Gigaset GS5 smartphone

Gigaset GS5

Profiteer tot en met 16 februari van de unieke Valentijns actie bij Gigaset. Tot woensdag kunt uw smartphone gratis personaliseren met een foto of een tekst naar keuze. De Gigaset GS5 is een smartphone met de laatste functies en voor een vriendelijke prijs van 299 euro. Voor dit bedrag heeft de smartphone u veel te bieden. Een aantal redenen om voor de Gigaset GS5 te kiezen.

De Gigaset GS5 is het nieuwste toestel van de bekende Duitse fabrikant en wordt gemaakt in Bocholt (Duitsland). Dat is waar het bedrijf zich mee onderscheidt en bij dit toestel geldt dat ook weer. Bekijk de Gigaset GS5.

Grote accu en draadloos opladen

De Gigaset GS5 kent een verbetering van de batterijduur. Een combinatie van een grotere batterij en een snellere lader. De GS5 beschikt over een 4500 mAh-accu waarmee je tot 30 uur gesprekstijd haalt. Laat je het toestel op stand-by staan, dan is de batterijduur zelfs 350 uur.

Wanneer u moet opladen, heeft u in ongeveer twee uur weer een volle batterij. Als u liever draadloos laadt, dan kan dit ook. Het toestel ondersteunt namelijk draadloos laden tot een vermogen van 15 Watt; uniek in deze prijsklasse. Gigaset is ook een initiatief gestart waarmee batterijen langer meegaan. Dit bestaat uit softwarematige instellingen voor een optimale levensduur van de batterij. Ook reparatie en vervanging horen daarbij. Zo wordt weggooien uitgesteld en tegengegaan.

Dualsim en opslag uitbreiden tot 512GB

Bij smartphones sta je soms voor de keuze: neem ik twee simkaarten of combineer ik een geheugenkaart met simkaart? Het aantal ingangen is namelijk beperkt en smartphones met een uitbreidbaar geheugen zien we steeds minder vaak
Met de Gigaset GS5 beschikt u over dualsim, waarmee je twee verschillende simkaarten kunt gebruiken. Deze weerhouden u niet van het toevoegen van een geheugenkaartje. Zo kun je de opslag verder uitbreiden tot maximaal 512GB.

Ontgrendel smartphone met uw gezicht of vingerafdruk

Veiligheid is altijd een belangrijke pijler voor smartphones. Zo’n apparaat bevat persoonlijke contactgegevens, mails of gesprekken van allerlei chat-apps. Natuurlijk kunt u de Gigaset GS5 beveiligen met een patroon, pincode of wachtwoord.
Ook is er biometrische beveiliging aan boord, dankzij de fysieke vingerafdrukscanner op de achterkant. Tot slot kun je ook gebruikmaken van gezichtsherkenning, wat supersnel werkt via de frontcamera.

Dubbel camerasysteem

Voor veel mensen is de camera de belangrijkste factor bij het kiezen van een smartphone. Het is natuurlijk belangrijk om mooie foto’s te maken van uw dierbaren en leuke herinneringen vast te leggen. De Gigaset GS5 is uitgerust met drie camera’s. Het gaat om twee stuks achterop en natuurlijk de selfiecamera.

De selfiecamera heeft een resolutie van 16 megapixel. Hiermee maakt u scherpe selfies met veel detail of bent u goed zichtbaar tijdens videogesprekken.

De cameraopstelling op de achterzijde bestaat uit een hoofdcamera en groothoeklens van maar liefst 48- en 8-megapixel. De eerste gebruikt u vooral voor de gewone kiekjes. De andere camera dient voor het maken van foto’s in een wijdere hoek. Bij de GS5 kun je ‘m daarnaast gebruiken voor macrofotografie, oftewel foto’s maken van heel dichtbij.

Scherm met kleine uitsparing en hoge resolutie

Een groot verschil tussen smartphones van nu en enkele jaren terug, is dat het display steeds groter is geworden en de randen smaller. Natuurlijk gaat de Gigaset GS5 daar ook in mee. De selfiecamera neemt met een druppelvormige uitsparing slechts een klein stuk van het scherm in. Hierdoor geniet u nog meer van alles wat er op uw scherm gebeurt.

Het scherm heeft een full-HD-resolutie. Dat zorgt voor scherpe beelden en betere kwaliteit in de weergave van video’s, afbeeldingen of bijvoorbeeld websites en teksten. Tot slot is het display 6,3 inch groot: een perfecte maat dus om optimaal te genieten én te bedienen met één hand.

 

Gigaset GS5

Gigaset info

Gigaset kennen we van de kwalitatief hoge huistelefoons geproduceerd in Duitsland met “Made in Germany” keurmerk. Sinds een aantal jaar Gigaset ook smartphones in de fabriek in Duitsland. De Duitse smartphonefabrikant is daarnaast ook bekend van zijn servicebelofte. Dat betekent dat je naast de standaard twee jaar fabrieksgarantie, ook drie maanden gratis bescherming tegen glas- of vochtschade en ook nog eens 90 dagen retourrecht. Ook is de smartphone ten allen tijden reparabel.

Meer info over de Gigaset GS5

 

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top