Technologie

Gigaset GS5
De nieuwe Gigaset GS5 Senior: altijd veilig verbonden

De nieuwe Gigaset GS5 Senior: altijd veilig verbonden. De smartphone heeft naast de speciaal ontwikkelde seniorenfuncties ook specificaties die u van een moderne mobiele telefoon mag verwachten.

mobiele telefoon updaten
Waarom moet u uw mobiele telefoon updaten?

Sommige mensen laten hun updates lang staan voor dat ze worden geïnstalleerd, is dit wel zo verstandig? Waarom moet u uw mobiele telefoon updaten?

Gigaset GS5
Gratis graveren: een geheel persoonlijke Gigaset GS5 smartphone

Uw smartphone personaliseren met een foto of een tekst naar keuze. De Gigaset GS5 is een smartphone met de laatste functies en voor een vriendelijke prijs.

Hoe kunt u de batterijduur van uw telefoon verlengen?

Naarmate uw telefoon ouder wordt zal de baterijduur korter worden. Hoe kunt u de batterijduur van uw mobiele telefoon verlengen?

Gigaset
Gigaset gaat voor 1+1=3 met de nieuwe “Made in Germany” GS5 smartphone!

Vrijdag is het Black Friday. Bij aankoop van een Gigaset smartphone ontvangt u een Philips Hue Starterkit én de Fresh ’n Rebel Twins oordopjes, lees meer.

Gigaset GX290 Plus
Gigaset GX290 Plus: dé robuuste smartphone nu tijdelijk met € 70,- cashback!

De Gigaset GX290 Plus is bestand tegen water, stof en schokken én uitgerust met de beste technische specificaties. Nu tijdelijk met een cashback van € 70,-!

De nieuwe Gigaset E720: het verlengstuk van uw hoortoestel

Iedereen met een hoortoestel herkent het ongetwijfeld: de huistelefoon rinkelt en u neemt het toestel aan uw oor, maar echt goed verstaanbaar is de beller niet. Met de Gigaset E720 is deze frustratie verleden tijd en hoort u de beller rechtstreeks ín uw hoortoestel.

Bespaar nu 25% bij Gigaset tijdens Black Friday – Cyber Weekend

Gigaset viert het Cyberweekend – vier met ons mee! Ontdek de wereld van Gigaset en bespaar 25%* op al uw aankopen.