Now Reading
Zo zet u uw kinderen en kleinkinderen leuk op de foto

Zo zet u uw kinderen en kleinkinderen leuk op de foto

kinderen en kleinkinderen

Bijna iedereen beschikt tegenwoordig over een mobiele telefoon met een camera. Waar het eerder heel bijzonder was om een foto te hebben uit de kindertijd hebben de kinderen van nu foto’s in overvloed. Wanneer u het zelf ook leuk vind om foto’s te maken van uw kinderen en kleinkinderen geef ik u graag een aantal tips zodat iedereen ook leuk op de foto staat. Want wat is nu leuker dan een eigen gemaakte foto aan uw muur?

Voorkom een neplach en zorg dat u uw camera binnen handbereik heeft

Kinderen zijn het leukst wanneer ze spontaan op de foto staan. Poseren en ze cheese laten zeggen zal de foto geen goed doen. Stel kinderen op hun gemak. Maak op onbewaakte momenten foto’s. Zorg ervoor dat u uw camera binnen handbereik heeft van een leuk moment wordt niet herhaald.

Let op de achtergrond en compositie

Zorg er voor dat uw kinderen of kleinkinderen het onderwerp zijn van de foto. Kleine kinderen kunt u het beste op ooghoogte fotograferen, door de knieƫn dus. Focus op de ogen en zorg ervoor dat de kinderen het stralende middelpunt zijn van de foto. Bent u op een locatie met veel rotzooi op de achtergrond? Zoek een ander plekje voor uw foto want een lachend kind met een lelijke achtergrond wilt u niet in huis hebben hangen.

Ongedwongen sfeer met kinderen en kleinkinderen

Zorg voor een ongedwongen sfeer en neem de tijd om de juiste foto te maken. Geforceerd en snel werkt vaak tegenovergesteld. Speel wat met uw camera om zo tot de mooiste foto’s te komen. Stel iedereen op het gemak. Wanneer zeker kleine kinderen te veel dwingt om op de foto te gaan zal er een afkeer ontstaan voor de camera en dat zal natuurlijk heel zonde zijn.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top