tuinieren

Uw tuin snoeien
Uw tuin snoeien en herfst klaar maken

De zomer is nu echt ons land uit. Tijd uw uw tuin weer aan te pakken. Met deze kunt u uw tuin snoeien en herfst klaar maken.

Vogels voeren
Tips voor het voeren van vogels in uw tuin

Vogels voeren met eten in de tuin kan het hele jaar door. Toch help je de diertjes in de winter het meest. Een aantal tips voor het voeren van vogels.

Tuinieren
Tips om uw rug te ontlasten tijdens een middagje tuinieren

Het voorjaar en de zomer zijn de momenten om lekker van de tuin te genieten.…

Roze buxus
Tuin tip: Roze buxus

Er is een heel opvallend alternatief voor buxus: Bloombux. Je kunt deze groenblijver planten als haag of als groene ‘bol’ in de tuin of in potten.

gazon
Tips om uw gazon weer groen te krijgen

We hebben weer een paar dagen volop zon gehad, heerlijk. Tijd om uw gazon weer wat aandacht te geven. Met deze tips krijg u weer een groene grasmat.

Bloemen
Tips om uw bloemen langer vers te houden op de vaas

Tips om uw bosje bloemen langer vers en mooi te houden op de vaas. Het voorjaar komt er aan tijd voor verse bloemen in huis.

Schutting
Een schutting plaatsen – Dit zijn de regels

Het voorjaar wordt door veel mensen gebruikt om de tuin op te knappen. Tuinen worden onkruid vrij gemaakt, het gras wordt opnieuw ingezaaid en de stenen schoon gespoten. Wanneer u uw tuin een upgrade wil geven kan het zijn dat de coniferen plaats moeten maken voor een nieuwe schutting of de oude schutting vervangen moet worden. Voor het plaatsen van een nieuwe schutting gelden wel wat regels die ik graag voor u op een rijtje zet.

Sluierhortensia voor stadstuintjes
Sluierhortensia voor stadstuintjes

Weinig ruimte op balkon of terras, maar gek op hortensia? Goed nieuws! Met de spectaculaire hortensia ‘Runaway Bride’ creëer je in een mum van tijd een bloemenparadijs.