Now Reading
Een nieuw bed kopen met deze tips lukt het u

Een nieuw bed kopen met deze tips lukt het u

nieuw bed kopen

Misschien denk u er al langer over na om een nieuw bed te kopen. Kiest u voor een nieuwe ledikant met een goede matras of een boxspring. De keuze in bedden is reuze maar hoe kiest u nu voor het juiste bed in uw slaap kamer? Met deze tips wordt het kopen van een bed iets gemakkelijker.

Een nieuw bed kopen begint met eigen onderzoek

Wat vindt u belangrijk in een bed? Gaat het vooral om het uiterlijk of is een goede matras met perfect lig comfort een eerste eis? Op internet zijn heel veel webshops te vinden met een gigantisch aanbod in verschillende bedden. Maak voor u zelf een lijstje wat voor u belangrijk is. Kiest u voor een ledikant of boxspring, welke afmetingen hebben uw voorkeur en past dit ook in uw slaapkamer. Spreken bepaalde stoffen of materialen u aan en wilt u misschien een elektrisch verstelbaar bed. Door voor u zelf alvast een lijstje te maken en een beetje online rond te kijken krijgt u een goed beeld van wat u belangrijk vindt in een bed. Probeer ook een reëel budget vast te stellen. Er staan online heel veel aanbiedingen maar iedere aanpassing heeft een meerprijs, iets om rekening mee te houden binnen uw budget.

Maak een afspraak in de winkel

Een bed online bestellen kan maar ik raad u aan een afspraak te maken bij een bedden winkel. Een afspraak in een winkel duurt gemiddeld 1,5 tot 2 uur. U gaat uw wensen bespreken met een specialist en proef liggen op diverse matrassen. Het is natuurlijk altijd moeilijk om binnen 30 seconden te voelen wat lekker ligt maar een specialist kan vaak al wel aan uw houding zien of een matras voor u goed ligt of niet. Bij en woonboulevard zitten vaak meerdere slaapzaken. Probeer bij meerdere winkels een afspraak te maken. U bent na een afspraak van 1,5 uur niet verplicht het bed af te nemen. Het kopen van een nieuw bed is een hele investering dus u mag best wat vergelijkingen doen in de verschillende winkels. Wanner u het juiste bed heeft gevonden kunt u overgaan tot het invullen van de details met de specialist.

Let goed op de algemene voorwaarden of garanties die de winkels bieden. Veel winkels geven 5 tot 10 jaar garantie op een boxspring, ledikanten en motoren van de elektrisch verstelbare bedden. Een matras in de winkel testen is heel wat anders dan er 8 uur op slapen. Speciaalzaken bieden in veel gevallen de mogelijkheid om uw matras binnen 90 dagen om te ruilen mocht deze toch niet aan uw wensen voldoen. Kies een offerte uit die ook de mogelijkheid biedt voor het ruilen van een matras. Er gaat even wat tijd in zitten maar zodra uw nieuwe bed is geleverd kunt u er weer jaren tegen aan. Slaap lekker.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top