Now Reading
Wat zijn de mogelijkheden voor een duo scootmobiel?

Wat zijn de mogelijkheden voor een duo scootmobiel?

Wellicht heeft u er nog nooit van gehoord maar er zijn duo scootmobiels. U kunt dan naast of achter elkaar zitten, zodat u samen makkelijk op pad kunt. Ik heb wat verschillende mogelijkheden op een rij gezet met de voor- en nadelen. Mocht u er één willen kopen kunt u dus gelijk een beslissing maken over wat voor soort u zou willen.

Naast elkaar

Er zijn scootmobielen waarbij u naast elkaar kunt zitten. Dit is wel zo gezellig. U kunt gemakkelijk met elkaar praten en u kunt samen ergens naar toe gaan. In sommige gevallen kunnen deze duo scootmobielen wat breed zijn en wat onhandiger met sturen, maar er zijn ook smallere modellen waarbij u gewoon naast elkaar kunt zitten. De afstand die ze afkunnen leggen ligt meestal rond de 30 kilometer, kiest u voor een luxe uitvoering kan het zijn dat ze zelfs 40 tot 50 kilometer kunnen bereiken.

Achter elkaar

Wilt u nog steeds het gemak houden van het makkelijke sturen en overal tussendoor kunnen? U kunt er ook voor kiezen om achter elkaar te zitten, dit is wellicht wat minder gezellig maar u bent er wel samen even op uit. Doordat ze smaller zijn kunnen ze een hogere snelheid bereiken tot ongeveer 15 kilometer per uur. U heeft iedere een eigen stoel die af te stellen is. Zo kunt u beide ook goed zitten.

vindt de juiste duo scootmobiel online.

Allebei apart

Gaat u er ook vaak alleen op uit?  Dan is het voor u misschien wel makkelijker om beide een eigen scootmobiel te hebben. Als u alleen op pad gaat met een duo scootmobiel is dit een stuk minder gezellig en is een gewone scootmobiel makkelijker en wendbaarder. U kunt er nog steeds met zijn tweeën op uit en achter elkaar of als het kan naast elkaar rijden.

Extra toevoegingen

Om de scootmobiel extra comfortabel te maken kunt u aanpassingen doen om het voor u passender te maken. Ze kunnen bijvoorbeeld zorgen voor een stokhouder, maar ook voor een houder om uw rollator mee te nemen. Voor de boodschappen kan er een mand toegevoegd worden en een beenhoes om u te beschermen tegen wind en kou. Wilt u graag bijhouden hoe lang uw route is of hoeveel u in totaal afgelegd heeft dan kunt u er ook een kilometerteller op laten zetten, in de meeste gevallen zit dit er nog niet op.

Beleef samen het gemak van een duo scootmobiel en geniet van de leuke uitstapjes!

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top