Now Reading
Nieuw: Appartementen de Egmonden – Uitermate geschikt voor een midweek of weekend weg

Nieuw: Appartementen de Egmonden – Uitermate geschikt voor een midweek of weekend weg

Appartementen de Egmonden

Aan de duinrand van Egmond aan Zee vindt u de nieuwe accommodatie Appartementen De Egmonden, In alle appartementen heeft u alle ruimte die u nodig heeft en zijn ze uitermate geschikt voor gasten met een scootmobiel, rollator of (elektrische) rolstoel. 

Alle appartementen zijn onder andere volledig drempelvrije, beschikken over hoog-laag bedden en hebben een verstelbaar keukenblok. Ook wanneer u geen gebruik hoeft te maken van een rolstoel, rollator of Scootmobiel zijn de appartementen nog steeds een heerlijke plek om een weekje of weekend te ontspannen aan zee! Er zijn 2, 4, 6 en 8-persoons appartementen.

Heerlijk genoten:

Jaap Bressers is u al voorgegaan en heeft al mogen verblijven in 1 van de appartementen. Het was een heerlijk verblijf. Hij schrijft:

‘Heerlijk weekendje weg geweest bij de Egmonden. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien, zowel voor mij als rolstoelgebruiker als voor mijn vrouw. Echt ongelofelijk waar ze allemaal aan gedacht hebben. We voelden ons enorm welkom. Kortom een dikke aanrader en we komen graag nog eens terug!’

Keuze uit de volgende appartementen:

Appartementen de Egmonden

2-Persoons appartement is 62 m2.

 • Woonkamer en open keuken: een ruime zithoek met tv, eettafel, in hoogte verstelbaar keukenblok, elektrische kookplaat, koelkast en combimagnetron, vaatwasser, Nespresso-apparaat en waterkoker.
 • Badkamer: dubbele wastafel in 2 hoogtes, 2 douches, opklapbare douchestoel aan de wand, in hoogte verstelbaar toilet met wandbeugels.
 • Slaapkamer is voorzien van twee bedden, waarvan min. 1 hoog-laag bed. Een papegaai heeft u op aanvraag tot uw beschikking. In de badkamer vindt u een dubbele wastafel in twee hoogtes en twee douches, waarvan één met een opklapbare douchestoel en een in hoogte verstelbaar toilet met wandbeugels. Papegaai op aanvraag beschikbaar.
 • Overig: volledig drempelvrij, balkon van minimaal 10m², gratis wifi, bereikbaar per lift, 1x per verblijf schoon bed- en badlinnen.

4-Persoons appartement is 72 m2.

 • 2 Slaapkamers: 2 hoog-laag bedden, 2 éénpersoonsbedden, papegaai op aanvraag beschikbaar.
 • Woonkamer en keuken: ruime zithoek met tv, eettafel, in hoogte verstelbaar keukenblok, elektrische kookplaat, koelkast en combimagnetron, vaatwasser, Nespresso-apparaat en waterkoker.
 • Badkamer: dubbele wastafel in 2 hoogtes, 2 douches, Opklapbare douchestoel aan de wand, in hoogte verstelbaar toilet met wandbeugels, extra toilet gescheiden van de badkamer.
 • Overig: volledig drempelvrij, balkon van minimaal 10m², gratis wifi, bereikbaar per lift.

6-Persoons appartement is minimaal 157m2.

See Also
City trip in Nederland

 • 3 Slaapkamers: 4 hoog-laag bedden , 2 éénpersoonsbedden, Papegaai op aanvraag beschikbaar
 • 2 Woonkamers en 2 keukens, per woonkamer en keuken: ruime zithoek met tv, eettafel, in hoogte verstelbaar keukenblok, elektrische kookplaat, koelkast en combimagnetron, vaatwasser, Nespresso-apparaat en waterkoker
 • 2 Badkamers, per badkamer: dubbele wastafel in 2 hoogtes, 2 douches, opklapbare douchestoel aan de wand, in hoogte verstelbaar toilet met wandbeugels, extra toilet gescheiden van de badkamer.
 • Overig: volledig drempelvrij, 2 balkons van minimaal 10m², gratis wifi, bereikbaar per lift, 1x per week schoon bed- en badlinnen

8-Persoons appartement is minimaal 184 m2.

 • 4 Slaapkamers: 4 hoog-laag bedden , 4 éénpersoonsbedden, papegaai op aanvraag beschikbaar.
 • 2 woonkamers en keukens, per woonkamer en keuken: ruime zithoek met tv, eettafel, in hoogte verstelbaar keukenblok, elektrische kookplaat, koelkast en combimagnetron, vaatwasser, Nespresso-apparaat en waterkoker.
 • Twee badkamers, per badkamer: dubbele wastafel in 2 hoogtes, 2 douches, opklapbare douchestoel aan de wand, in hoogte verstelbaar toilet met wandbeugels, 2 extra toiletten gescheiden van de badkamers
 • Overig: volledig drempelvrij, 2 balkons van minimaal 10m², gratis wifi, bereikbaar per lift, 1x per week schoon bed- en badlinnen

Extra faciliteiten bij uw verblijf

Zoals aangegeven is uw verblijf bij Appartementen de Egmonden bedoelt om heerlijk onbezorgd te kunnen ontspannen en te genieten van een weekendje of midweek weg. Maar natuurlijk is het ook belangrijk dat u (wanneer u dit nodig heeft)tijdens uw verblijf gebruik kunt maken van de Fysiotherapie, fitnessruimte, infraroodcabine en dat uw hulphond natuurlijk ook van harte welkom is!

Fitness en Fysiotherapie

Wilt u zelf ervaren hoe u kunt genieten in onze nieuwe appartementen? Boek dan nu uw verblijf voor komende periode. Dit doet u gemakkelijk op: Appartementen de Egmonden

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top