Now Reading
De nieuwe Gigaset GS5 Senior: altijd veilig verbonden

De nieuwe Gigaset GS5 Senior: altijd veilig verbonden

Gigaset GS5

Iedereen gaat het op een gegeven moment merken: zicht gaat achteruit, vingers bewegen minder flexibel en gehoorproblemen nemen toe. Toch wil u blijven communiceren met uw vrienden, familie en geliefden. Gigaset heeft een speciale smartphone die veilig en eenvoudig in gebruik is, zodat uw sociale contacten onverminderd blijven en de gevreesde eenzaamheid voorkomen wordt. Naast een groot telefoonscherm, de magnetische laadkabel (die zeer eenvoudig ingeplugd wordt) en een lange batterij-accuduur geven we u in dit artikel nog vier redenen om voor de nieuwe Gigaset Smartphone GS5 senior te kiezen.

Duidelijke menustructuur met ruimte voor favoriete apps

Vergeet het voortdurend heen en weer vegen, scrollen of aanraken van het scherm op zoek naar de juiste app. Op het individueel instelbare startscherm kunnen tot acht apps worden geplaatst als grote, duidelijke en gerangschikte pictogrammen. Zo krijgt u na het ontgrendelen direct toegang tot de apps die u het meest gebruikt. Het contrastrijke menu met groot lettertype en duidelijke pictogrammen maakt de bediening van de Gigaset GS5 Senior enorm eenvoudig, wat het toestel ook voor de meest onervaren smartphonegebruiker zeer toegankelijk maakt.

GS5

Leg dierbare herinneringen op een haarscherpe en makkelijke manier vast

Of u nu geniet van een etentje met alle (klein)kinderen, een middagje bridgen met vrienden of wordt verrast door een prachtige bos bloemen – soms wil u de herinneringen voor eeuwig bewaren. Zeker wanneer het hoofd er een beetje moeite mee krijgt, is een smartphone met haarscherpe camera een uitkomst. Met de GS5 Senior kunt u de foto’s en video’s (gemaakt met de 48 megapixel camera) behalve maken en opslaan ook makkelijk delen met uw geliefden, en zelfs videobellen (met de 8 megapixel camera) om mooie momenten live te delen of gewoon gezellig bij te kletsen.

GS5 Senior

Een groot toetsenbord om eenvoudig te typen

Mobiel zijn – dat betekent dat u altijd en overal kunt communiceren met vrienden, familie of andere belangrijke contacten. En om mobiele communicatie zo comfortabel mogelijk te maken, kunt u met de Gigaset GS5 Senior eenvoudig telefoonnummers en contacten invoeren en berichten typen: cijfers en letters worden namelijk extra groot weergegeven in de kiesmodus. Bovendien zorgt de alfabetische volgorde van de letters ervoor dat u sneller kunt typen en zodoende tijd bespaart bij het opstellen van berichten of het zoeken naar opgeslagen contactpersonen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een groot, regulier QUERTY toetsenbord toe te voegen.

gs5 senior

Ultieme veiligheid met SOS-berichten en alarmnummers

Naast de mogelijkheid om óveral te communiceren en te genieten van het contact met uw geliefden, geeft uw Gigaset GS5 Senior u vooral een veilig gevoel. Dit wordt gegarandeerd door verschillende noodoproepfuncties die u in een paar eenvoudige stappen kunt activeren. Kies uit drie opties:

  1. Neem rechtstreeks contact op met het automatisch opgeslagen alarmnummer 112.
  2. Bel een van uw voorgeselecteerde individuele contactpersonen voor noodgevallen, bijvoorbeeld kinderen of buren.
  3. Activeer de nood-SMS, waarbij al uw opgeslagen noodcontacten een een gestandaardiseerd SOS-bericht met een verwijzing naar uw huidige locatie ontvangen.

Welke optie u ook kiest; in geval van nood is hulp slechts één druk op de knop van u verwijderd.

Naast de speciale functies is het een volwaardige smartphone

De Gigaset smartphone heeft naast de speciaal ontwikkelde seniorenfuncties ook specificaties die u van een moderne mobiele telefoon mag verwachten. Wat dacht u van de nieuwste Android-versie (het besturingssysteem) en Bluetooth zodat u de smartphone eenvoudig koppelt aan bijvoorbeeld uw gehoorapparaat? En dankzij   “Made in Germany” – de torenhoge kwaliteit waarmee Gigaset smartphones gemaakt en hersteld worden in de eigen fabriek in Duitsland – beschikt u naast het degelijke toestel ook over uitstekende servicevoorwaarden. Een smartphone die het leven makkelijker, gezelliger en veiliger maakt – dat is zoals communicatie bedoeld is.

GS5 Senior

De Gigaset GS5 Senior is voor € 299,- verkrijgbaar bij Expert.

Inclusief:

  • Lederen hoesje
  • Schermprotector
  • € 20,- cadeaukaart

Deelname winactie

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top