Now Reading
Gigaset GX290 Plus: dé robuuste smartphone nu tijdelijk met € 70,- cashback!

Gigaset GX290 Plus: dé robuuste smartphone nu tijdelijk met € 70,- cashback!

Gigaset GX290 Plus

Een grote, heldere smartphone die tegen een stootje kan – ideaal voor uiteenlopende doelgroepen en situaties. De Gigaset GX290 Plus is bestand tegen water, stof en schokken én uitgerust met de beste technische specificaties. Nu tijdelijk met een cashback van maar liefst € 70,-!

Solide en praktisch onverwoestbaar: HD+ V-Notch display met Gorillaglas

Om ervoor te zorgen dat u altijd de allerbeste beeldprestaties ervaart, is de GX290 Plus uitgerust met indrukwekkende beeldkwaliteit: 6.1″ 19.5: 9 HD + V-notch-display en Corning Gorilla Glass 3. Dit scherm is krasbestendig, vuilafstotend en is robuust genoeg om ongeschonden harde schokken te weerstaan*. Ontworpen in overeenstemming met de industriestandaard IP68 (beschermingsgraad voor telefoons), is de smartphone bestand tegen volledige onderdompeling in water tot een diepte van maximaal 1,2 meter, gedurende 30 minuten.

*Dankzij de twee componenten ingespoten behuizing van TPU met een versterkt metalen frame, doorstaat de Gigaset GX290 Plus een valproef op een stalen plaat van 1,20 m hoog volledig ongeschonden.

Krachtig en efficiënt dankzij de Octa-Core processor

Een smartphone die mobiele communicatie naar een geheel nieuw level tilt: met een Octa Core processor voor maximaal 2.0 GHz is de Gigaset rugged smartphone GX290 Plus de beste in zijn klasse. Nieuwe functies zijn onder meer verbeterde snelheidprestaties en de mogelijkheid om meerdere apps tegelijkertijd uit te voeren, zonder daarbij in te leveren op prestaties. Dankzij de nieuwste standaarden voor mobiele telefoons, zoals 4G LTE tot CAT 6 met VoLTE en VoWi-Fi1), ervaart u een hogere spraakkwaliteit direct via een snelle internetverbinding. Krachtig én efficiënt. En met een gesprekstijd van maximaal 24 uur en een stand-by tijd van 25 dagen (!) bent u altijd bereikbaar, zelfs op de meest afgelegen locaties zonder stroom. Wanneer uw batterij bijna leeg is, zorgt de MTK Pump Express + (PE +) technologie ervoor dat deze snel kan worden opgeladen. Bent u onverhoopt langer onderweg, dan kunt u uw telefoon zelfs als powerbank gebruiken om via USB On-The-Go andere apparaten op te laten.

Leg speciale momenten vast – dag en nacht

Geniet van het leven, van de beelden van een prachtige wandeling door het bos of de foto’s van uw gezin op het strand – en deel uw avonturen met vrienden en familie. Leg herinneringen in uitstekende kwaliteit vast met de 13-MP + 2-MP dubbele camera met Sony-sensor en ArcSoft®-optimalisatie. Ruisonderdrukking garandeert scherpe foto’s, zelfs in wisselende lichtomstandigheden zoals van schaduw naar zon, terwijl geavanceerde functies zoals AI-modus (artificial intelligence), ultra-HD-modus en nachtmodus uw foto’s er nóg professioneler uit laten zien. Perfect voor extreme omgevingen en tijdens extreme bezigheden: maak eenvoudig foto’s met slechts één hand terwijl u aan het kanoën, mountainbiken of hiken bent. Laat u de smartphone per ongeluk uit uw handen vallen tijdens het maken van een selfie? Geen probleem, het toestel kan tegen een stootje. Met de externe geheugenkaart biedt u tot 256GB extra opslagruimte voor tienduizenden foto’s.

Tijdelijk € 70,- cashback

Om u ervan te overtuigen dat dit hét moment is voor uw nieuwe smartphone, ontvangt u bij aankoop van de Gigaset GX290 Plus nu tijdelijk maar liefst € 70,- van het aankoopbedrag retour. Geen gekke tegoedbonnen of kortingscodes: het bedrag wordt gewoon keurig teruggestort op uw bankrekening. Het enige dat u hoeft te doen is het – binnen de actieperiode aangeschafte – toestel registeren via www.gigaset-cashback.com.

De actie loopt van 1 oktober 2021 tot en met 31 oktober 2021 en is uitsluitend van toepassing op aankopen gedaan bij deelnemende, Nederlandse verkooppunten (zowel on- als offline).

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top