Now Reading
Boeken tip: HET LEVEN IS NIET VEEL SOEPS

Boeken tip: HET LEVEN IS NIET VEEL SOEPS

HET LEVEN IS NIET VEEL SOEPS

En andere geruststellende zinnetjes van Meneer Veltman

Dat het leven niet veel soeps is, wil je niet per se graag horen. Maar eigenlijk is het juist een enorme geruststelling. Deze originele blik is typerend voor psychiater Meneer Veltman. Zijn zinnetjes geven houvast en vertrouwen.

Letty van der Geest heeft haar leven lang last gehad van depressies, woede en verdriet. Tijdens een dieptepunt, verstrengeld in een toxische relatie komt ze bij hem in therapie.

Het leven is niet veel soeps

Het leven is niet veel soeps gaat over afhankelijkheid, loslaten, relaties, te hoge verwachtingen, vertrouwen, goede liefde en gelukkig leren leven. Alle levensvragen komen aan bod: hoe leer je loslaten, hoe vul je je eigen leegte, wie ben je zelf ook alweer, wat zijn je valkuilen en hoe kun je herstellen van trauma? Wat kun je verwachten van een relatie en wat is een goede partner?

Meneer Veltman leert je anders kijken naar romantische liefde die ons wordt voorgehouden. Dat patroon herkennen en doorzien bevrijdt je van een gekmakende afhankelijkheid binnen je relatie.

Lees ook
Niet te kloven!

Letty van der Geest

Letty van der Geest heeft een omvangrijke loopbaan achter de rug in de mode, muziek en televisie. Zij was initiatiefnemer van een supportgroep voor vrouwen met relatieproblemen. Met haar eigen bedrijf Dogtime produceerde ze dvd’s en boeken over hondenopvoeding. Letty is getrouwd met journalist en schrijver Ton Verlind. Samen hebben zij Zwitserse witte herder Suzie.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top