Now Reading
Boeken tip: Wraak

Boeken tip: Wraak

Wraak

 Bloedlink en beter dan ooit

Tienduizenden Nederlandse lezers verliezen zichzelf in de boeken Charlotte Link, dankzij haar extreem spannende en sfeervolle thrillers vol plottwists, levensechte personages en vlijmscherpe spanning. Na de succesvolle Kate Linville-serie en de standalone Overboord verschijnt bij Xander nu Wraak.

Scarborough, North Yorkshire. Het gruwelijk toegetakelde lichaam van een studente wordt aangetroffen. De politie tast maandenlang in het duister, tot er nog een vrouw wordt gevonden, die op een soortgelijke manier is vermoord. Hoe zijn deze zaken aan elkaar gelinkt?

Inspecteur Valerie Almond gaat bij het tweede slachtoffer aanvankelijk uit van een familieruzie. Maar het gif dat zich binnen deze familie heeft verspreid zit diep verborgen, en gaat terug tot een ver verleden. Als Valerie doorkrijgt dat een meedogenloze crimineel nog stééds uit is op wraak, is het al bijna te laat…

See Also
The devil wears Prada

Charlotte Link

Charlotte Link werd geboren in Frankfurt en is de succesvolste thrillerschrijfster van ons buurland. Haar boeken zijn internationale bestsellers en in Duitsland werden al meer dan 30 miljoen exemplaren verkocht. In Nederlandse vertaling verschenen eerder Leugenaar, Moordenaar, Zondaar, Minnaar en de standalone Overboord, waarvan in totaal al meer dan 40.000 exemplaren werden verkocht.

Bron: Xander Uitgevers

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top