Now Reading
Boeken tip: De scheepsdochter

Boeken tip: De scheepsdochter

De scheepsdochter

Dé nieuwe bestsellerserie vol drama en sfeer

Met meer dan 400.000 verkochte exemplaren mogen we Anne Jacobs inmiddels een echte lezerslieveling noemen. En ze schrijft door: met twee nieuwe series op de planning kunnen lezers zich weer verheugen op meeslepende verhalen vol drama en gevoel. 2024 trappen we af met het sfeervolle eerste deel van de Scheepsdochter-serie.

Danzig, 1860. De jonge Johanna Berend staat treurig voor haar imposante ouderlijk huis. Nadat haar affaire met een pianist is stukgelopen wil ze niets liever dan terugkeren naar haar familie. Maar tot haar grote schrik hoort ze dat haar geliefde vader is overleden. Haar broer Theo is nu het hoofd van het gezin en zijn vrijgevochten zus is een doorn in zijn oog.

Johanna laat het er niet bij zitten en is vastbesloten een manier te vinden om haar leven in te richten zoals zíj het wil. Als de goedaardige en veel oudere scheepsbouwer Berthold haar ten huwelijk vraagt, grijpt ze haar kans. Tot groot ongenoegen van zijn zoon Pawel, zeker als ze zich steeds meer bemoeit met hun scheepswerf. Maar Johanna is slim genoeg om aan haar eigen ideeën vast te houden, en dapper genoeg om te streven naar haar eigen geluk…

See Also
Kerstfilm tips

Anne Jacobs

Anne Jacobs is een van de meest succesvolle auteurs van historische fictie in Nederland. Haar boeken uit de series Het weesmeisje en Het landhuis zijn regelrechte bestsellers, waar al meer dan 400.000 exemplaren van werden verkocht.

Bron: Xander Uitgevers

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top