Now Reading
Bewegingsapps, zorg ervoor dat u in beweging blijft

Bewegingsapps, zorg ervoor dat u in beweging blijft

Bewegingsapps

Zit u geregeld op de bank en komt u er bijna niet vanaf? We weten allemaal dat bewegen erg goed voor ons is dus blijft dit dan ook voldoende doen. Deze bewegingsapps zullen u helpen om sneller er op uit te gaan.

Fitavie

Deze app is speciaal om ouderen aan het bewegen te krijgen en te houden. Zo zijn er verschillende oefeningen die u kunt doen om fit te blijven. Na de oefeningen kunt u ook aan geven of het voor u goed te doen is, niet te doen, te makkelijk of te moeilijk. Zo zal de app uw oefeningen aanpassen naar een niveau dat goed bij u past. Het handige aan deze app is dat ook uw zorgverleners zich er aan kunnen koppelen. Zo kunt u zelf ook bij houden hoe uw kracht, evenwicht, uithoudingsvermogen en mobiliteit

SamenGezond

In deze app kunt u niet alleen bij houden hoeveel u beweegt maar ook het hebben van goede slaap en voeding is hier een onderdeel. Zo kunt u in de app bij houden hoe veel u bewogen heeft en hoe u gelopen heeft. Daarnaast heeft deze app dus veel meer gezondheidsvoordelen die u allemaal helpen bij het fit blijven. Het is de bedoeling om elke week genoeg punten te halen door dus actief bezig te zijn. Dit zal u dus extra motiveren om er op uit te gaan.

See Also
nieuwe bril

Gezondheidsmanager

Ook deze app houdt u niet alleen aan het bewegen maar houdt ook andere dingen voor u bij. Zo zit er een stappenteller op zodat u kunt zien hoeveel stappen u heeft gezet en is het ook mogelijk om een doel hiervoor in te stellen. Deze app zal u ook helpen bij het stoppen met roken of het minder alcohol drinken. Wat ook belangrijk erg belangrijk is is uw bloeddruk ook dit kunt u dan ook in de app bijhouden.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top