Now Reading
4 leuke koppel activiteiten met minder weer

4 leuke koppel activiteiten met minder weer

4 leuke koppel activiteiten met minder weer

Helaas heeft u in Nederland niet altijd geluk op mooi weer. Nu die prachtige wandeling door het zonnetje en langs de ijssalon er niet meer in zit kan het lastig zijn om iets origineels te bedenken. Tijdens een periode met kou en regen geen idee wat u kunt doen? Met een beetje creativiteit kan het makkelijker zijn dan u denkt! Lees onze tips voor 4 leuke koppel activiteiten met minder weer.

Activiteiten voor in huis

Het kan natuurlijk zijn dat u samen graag wat leuks wilt doen maar geen zin heeft om de deur uit te gaan. Gelukkig zijn er genoeg activiteiten die u thuis kunt doen. Wij vertellen u graag de mogelijkheden.

Leer samen een dans
Bent u heel goed in dansen of juist niet? Dat maakt voor deze activiteit niet uit. U kijkt gewoon hoe ver u komt. Gezellig en grappig wordt het zeker. Online zijn er verschillende danslessen te vinden die u kunt volgen. U kunt het zo lastig maken als u zelf wilt en er is keuze uit heel veel verschillende dansstijlen. Schuif dus maar snel de tafel aan de kant en verras uzelf en uw partner met  uw danskusten.

Samen een taart bakken
Haal alle ingrediënten in huis voor uw favoriete cake, taart of koekjes. Mocht het heel goed lukken dan zal u geheid genieten. Mocht het helaas niet zo lekker smaken, dan heeft u in ieder geval een leuke herinnering om over na te praten.

Samen cocktails maken
Heeft u altijd als eens zelf cocktails willen maken? Of heeft u een favoriet drankje dat u altijd besteld maar nog nooit zelf heeft gemaakt? Online kunt u veel verschillende recepten vinden. Uw favoriet is hier ook vast terug te vinden. Het is niet alleen gezellig maar kan ook lastiger zijn dan u denkt.

Organiseer een filmavond
Bouw allereerst een fort met kussens en dekens en eventueel het matras uit de slaapkamer. Zet gezellige kaarsjes aan en de lichten uit. Kies samen een leuke film uit en zorgt dat u al uw favorieten snacks in huis hebt gehaald. Misschien hebben jullie zelfs wel een lekkere taart gebakken of een goede cocktail gemaakt.

Organiseer snel een leuke activiteit en geniet van een leuke dag of avond samen.

 

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top