Now Reading
Met een terrasverwarmer uw loungehoek winterproof maken

Met een terrasverwarmer uw loungehoek winterproof maken

terrasverwarmer

De terrassen in de dorpen en steden zijn steeds langer geopend. Door een deel van het terras beschut te maken en door het gebruik van heaters kunt u steeds langer buiten blijven zitten. Ook  in uw eigen tuin kunt u overwegen uw loungehoek winterproof te maken. In veel achtertuinen staat tegenwoordig een veranda. Een veranda kan redelijk snel winterproof gemaakt worden. Een toevoeging van een terrasverwarmer kan zorgen voor heerlijke avondjes in uw loungehoek.

Terrasverwarmer voor fijne avondjes

We besteden allemaal steeds meer tijd aan onze tuinen. Zeker tijdens de corona lockdown werd er flink geïnvesteerd in onze tuintjes. Veel mensen hebben geïnvesteerd in hun tuinmeubilair om lekker in eigen tuin te kunnen genieten van de zomer. Toch kan het in de zomer in de avonden snel afkoelen. Wanneer u graag nog wat uurtjes extra buiten wil blijven zitten kunt u overwegen uw loungehoek uit te breiden met een terrasverwarmer. Door het gebruik van een terrasverwarmer kunt u nog langer genieten van fijne avondjes in uw loungehoek.

Staande terrasverwarmer of heater

Afhankelijk van de indeling van uw terras kunt u overwegen om een staande of hangende heater te installeren in uw loungehoek. Een staande heater heeft natuurlijk als grote voordeel dat deze verplaatst kan worden maar past vaak niet onder een afdak. Een staande heater is meestal op gas, goed hierover na te denken. Wat is financieel de beste keuze en hoe vaak verwacht u een terrasverwarmer te gebruiken? Een hangende heater werkt vaak op stroom. Een heater kunt u 1x installeren en u heeft er vaak jaren plezier van.

Sluit uw loungehoek af

Om de warmte dicht bij te houden is het handig om uw loungehoek (deels) af te sluiten. Met schermen of glazenwanden kunt u uw veranda bijvoorbeeld dichtmaken. Door uw zitje uit de wind te houden kunt u langer genieten van een avondje buiten. De veranda hoeft natuurlijk niet helemaal afgesloten te worden want dan kunt u net zo goed binnen gaan zitten. Plaats op slimme plekken bescherming tegen de wind en op de plekken waar u zelf gaat zitten een heater. Een heater is niet alleen voor de winter, ook in het voor of najaar kunt door een terrasverwarmer langer genieten van het buitenleven.

Bent u fan van buiten zitten met kouder weer en maakt u ook gebruik van een heater?

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top