Now Reading
Welke accessoires heeft u nodig voor uw camera?

Welke accessoires heeft u nodig voor uw camera?

Aan alleen een camera zult u in het begin voldoende hebben. Hoe vaker u foto’s gaat maken hoe meer accessoires u erbij zou willen. Ik heb een lijstje gemaakt voor de eerste accessoires die u nodig heeft voor uw toestel.

Extra SD-kaartje

Waarschijnlijk is uw SD-kaart in de tussentijd al eens vol komen te zitten. Het handigst is om er één extra bij de hand te houden zodat u uw fotosessie af kunt maken. Het kan soms ook nuttig zijn om te kijken naar de snelheid van een SD-kaartje. Als u snel foto’s achter elkaar maakt of als u wilt gaan filmen is dit een handig optie.

Cameratas

Zorg ervoor dat u uw camera veilig kunt vervoeren. Een cameratas is daarbij van belang om de body en de lens goed te beschermen. Gaat u in een ander gebied natuurfoto’s maken kunt u de camera in de tas doen zonder dat het heel dat auto door rolt en beschadigd.

Draagriem

Misschien heeft u al wel een draagriem maar zo niet dan zal dit boven aan uw lijstje staan. U hoeft niet de hele tijd uw camera weg te stoppen maar u kunt hem makkelijk laten hangen. U hoeft zich ook geen zorgen te maken dat de camera uit uw handen valt.

Extra accu

Als u de hele dag de natuur in gaat om foto’s te maken zou het zonde zijn als uw batterij leeg is. Het is daarom verstandig om een extra accu aan te schaffen zodat u ze af kunt wisselen. Is de ene accu leeg geen probleem, u kunt met de andere accu nog heel lang mee.

See Also
kinderen en kleinkinderen

Statief

Ideaal als u zelf ook eens op de foto wilt. Heeft u vaak een trillende hand of gewoon bewegende foto’s kan een statief ook een goede oplossingen zijn. Ze kunnen op een juiste hoogte afgesteld worden voor de mooiste foto.

Zorg dus voor meer plezier met uw camera door deze accessoires aan te schaffen.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top