Now Reading
Een kruimeldief is handiger dan u denkt

Een kruimeldief is handiger dan u denkt

Tegenwoordig hebben steeds minder mensen een kruimeldief, maar waarom eigenlijk? Deze kleine stofzuigers zijn handig in gebruik en u kunt hier snel alles mee opzuigen. Ik heb een aantal tips voor u op een rijtje gezet waarvoor u een kruimeldief kunt gebruiken en waar u op moet letten als u er één aan wilt schaffen.

Snel en makkelijk

Krijgt u onverwacht bezoek of is uw huisdier aan het verharen? Om elke keer de stofzuiger tevoorschijn te halen bent u al 10 minuten verder. Dit is niet echt efficiënt als het bezoek al op de stoep staat. Het is makkelijk om snel even de kruimeldief te pakken en de kruimels op te zuigen of dat ene plekje waar altijd stof zit schoon te maken. Voordat de visite aan de deur staat zijn de ergste plekken weer schoon. Heeft u een huisdier die soms erg kan verharen? Het is vervelend om elke dag de stofzuiger te pakken voor alleen de haren bij de mand. De kruimeldief is ook daarvoor handig, alleen even de mand schoonmaken en de haren weg halen en het huis is weer een stuk schoner.

Een kruimeldief kan overal bij

Door het kleine mondstuk van de kruimeldief zijn er veel plekken waar ze kunnen komen. Er zijn vaak ook verschillende opzetstukken te krijgen die u dan kunt verwisselen. Zo kunt u makkelijker bij plekjes komen zoals achter de verwarming, tussen de bank, maar het is ook ideaal om de auto mee schoon te maken. De gewone stofzuiger kan lang niet bij alles komen, maar de kruimeldief maakt uw auto weer als nieuw.

Zonder snoer

Het is makkelijk dat er geen snoer aan zit, maar dat de kruimeldief een accu heeft. U hoeft niet de hele tijd van stopcontact te wisselen omdat u net niet bij dat ene plekje komt. Ze hebben verschillende accu’s waarvan de ene beter werkt dan de andere, maar u kunt er zelf ook voor zorgen dat de accu goed blijft. Als de kruimeldief leeg is zet u deze pas aan de oplader, als u elke keer dat u de kruimeldief gebruikt deze aan de lader legt kan de accu lui worden en niet goed meer opladen. Zorg er dus voor dat u pas oplaadt als de accu ook echt leeg of bijna leeg is.

Korte duur

De kruimeldief heeft zoals eerder aangegeven een accu, deze kan ook leeg gaan. Een kruimeldief kunt u altijd kort gebruiken en gaan meestal 10 minuten mee op de accu. Als u dus meer schoon wilt maken met de kruimeldief zou u deze tussentijd op moeten laden. U kunt altijd verschillende kruimeldieven vergelijken zo heeft u alles op een rijtje. Als u er zelf één aan wilt schaffen kunt u ook kijken naar hoe lang de kruimeldief ongeveer mee gaat, er zijn er ook een aantal die wat langer mee gaan.

See Also
waterkoker

Zorg dat u de moeilijkste plekken schoon krijgt met een kruimeldief.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top