Now Reading
Waarom uw hoortoestel niet meer hoeft te kosten dan € 99,-

Waarom uw hoortoestel niet meer hoeft te kosten dan € 99,-

Betaalbare hoortoestellen

De prijs van een hoortoestel in Nederland komt op een ingewikkelde manier tot stand. Het hangt af van uw gehoorverlies, uw leeftijd, uw verzekering en natuurlijk uw audicien. Al deze factoren zorgen ervoor dat het vooraf vaak niet duidelijk is wat u moet betalen als u een hoortoestel wilt aanschaffen. Dat is vervelend, want ondanks dat prijs waarschijnlijk niet de belangrijkste factor is bij uw keuze, is het wel van belang om te weten of een hoortoestel binnen uw budget past.

Goedkoop of duurkoop?

We schreven al dat de audicien die u kiest ook een belangrijke factor is voor het bepalen van de prijs. Niet iedere audicien heeft contracten met alle zorgverzekeraars bijvoorbeeld. Dit heeft invloed op uw vergoeding en dus op de prijs van uw hoortoestel. Natuurlijk is er ook het verschil tussen de specialist en de grote optiekketens die hoortoestellen aanbieden. Kiezen tussen deze uiteenlopende opties kan u behoorlijk wat hoofdbrekens opleveren.

Kwaliteit voor een vaste prijs

Gelukkig is er een keuze beschikbaar die die het beste van beide werelden verenigd. De kwaliteit en service van de specialist voor een vaste lage prijs. Vanaf nu hoeft uw hoortoestel namelijk niet meer te kosten dan € 99,-. Van Boxtel hoorwinkels heeft hoortoestellen in alle categorieën voor een vaste lage bijdrage voor iedereen met recht op vergoeding. Dus of u nu een licht gehoorverlies heeft of zeer slechthorend bent, en waar u ook verzekerd bent, de eigen bijdrage op deze toestellen is gelijk.

Wat is er inbegrepen

Wat krijgt u dan voor die € 99,- zult u misschien denken. Allereerst krijgt u het advies en de zorg van een gespecialiseerde audicien. Uw gehoor is te belangrijk voor een universele oplossing, dus we zoeken voor al onze klanten naar de hooroplossing die het beste aansluit bij hun behoeftes. De toestellen die we aanbieden zijn van het Zwitserse merk Bernafon en ons huismerk Audika. Vanaf het eerste contact zullen we ons best doen uw volle hoorpotentieel te bereiken. Dat doen we niet alleen bij de aanschaf, maar ook gedurende de 5 jaar die daarop volgen. Bijstellingen, service-afspraken en controles zijn altijd inbegrepen in de prijs.

See Also
nieuwe bril

30 dagen vrijblijvend op proef

Twijfelt u of u wel kunt wennen aan een hoortoestel of vraagt u zich af of nieuwe toestellen wel van meerwaarde zijn ten opzichte van uw huidige toestellen? Dan is het goed om te weten dat u bij Van Boxtel nieuwe toestellen 30 dagen vrijblijvend op proef kunt nemen. Bent u na 30 dagen niet tevreden? Dan kunt u ze zonder opgaaf van reden terugbrengen en hoeft u niets te betalen. Besluit u de toestellen wel te houden, dan is de eigen bijdrage maximaal € 99,- plus eventueel uw eigen risico.

Meer informatie en voorwaarden vindt u op de website van Van Boxtel hoorwinkels.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top