Now Reading
Tijd voor een hoortoestel?

Tijd voor een hoortoestel?

Tijd voor een hoortoestel?

Wat zeg je? Hoe vaak moet je dat op een dag aan iemand vragen? Misschien heb je wel vaker het gevoel dat je alles niet meer even goed hoort en verstaat? En wellicht merk je zelfs al dat jouw gehoorverlies je in de weg staat bij simpele dagelijkse dingen?

Bijvoorbeeld bij het volgen van een gesprek dat steeds lastiger wordt, met name in een rumoerige omgeving. Of je merkt dat je het geluid van je televisie, radio of telefoon steeds harder moet zetten om het goed te kunnen horen of verstaan. En ga je zelf steeds harder praten? Dit zijn signalen, die erop wijzen dat je gehoor minder goed werkt.

Gehoorverlies

Slechter horen is praktisch onvermijdelijk als je een jaartje ouder wordt. Rond je vijftigste merk je meestal de eerste tekenen van gehoorverlies op. Je gehoor tijdig laten testen is daarom geen overbodige luxe. Dus heb jij de indruk dat jouw gehoor achteruit gaat? En twijfel je of je een hoortoestel nodig hebt? Dan is het tijd om de gezondheid van jouw oren te laten checken!

Je kunt starten met de eenvoudige online hoortest op schoonenberg.nl. Dat kan dus gewoon thuis. Je zult ervaren hoe makkelijk dit is. Binnen enkele minuten ontvang je de resultaten van de online hoortest per mail, zodat je meteen weet hoe het met je gehoor gesteld is. Wijst de online hoortest op een gehoorprobleem? Kom dan zeker langs voor een uitgebreide hoortest in één van de winkels van Schoonenberg.

Hoortoestel vrijblijvend uitproberen

Met de gratis en vrijblijvende hoortest bij Schoonenberg weet je binnen 15 minuten hoe het met jouw gehoor gesteld is. Vervolgens neemt de audicien de tijd om er samen met jou achter te komen welk hoortoestel het beste past bij jouw levensstijl en jouw gehoorverlies. Want een hooroplossing is maatwerk! De audicien laat je kennismaken met het uitgebreide assortiment aan innovatieve hoortoestellen. Hieruit kun je minimaal 3 toestellen kiezen om uit te proberen. En daar blijft het niet bij!

HoorSupport

Als enige audicien in Nederland biedt Schoonenberg ook uitgebreide nazorg via het online begeleidingsprogramma HoorSupport. Kom gerust langs in één van de Schoonenberg winkels. De audicien maakt je met plezier wegwijs in de wereld van onze hooroplossingen!

PS. Ook als je nog geen signalen van gehoorverlies hebt, is het zinvol om één keer per jaar vrijblijvend een hoortest bij Schoonenberg te laten doen. Want bij een hoortest geldt: hoe eerder, hoe beter! De gevolgen van onbehandeld gehoorverlies zijn namelijk niet te onderschatten. Zo speel je altijd op veilig!

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top