Now Reading
Waarom mee doen met Dry January

Waarom mee doen met Dry January

dry january

Het nieuwe jaar is weer begonnen tijd voor de goede voornemens. Een van de voornemens die steeds vaker voorkomt is een periode lang geen alcohol drinken. Internationaal wordt er campagne gevoerd voor Dry January, een maand lang geen alcohol drinken. Waarom mee doen aan Dry January?

Een fris begin aan het nieuwe jaar

Een nieuw jaar geeft nieuwe kansen. Laat je ongezonde gewoonten achter in 2021 en begin op 1 januari met een frisse start. Na een decembermaand met sinterklaas, kerst en weinig sport is 1 januari de perfecte datum om te starten met een gezonde leefstijl. Werk de kater van oudejaarsavond weg en start uw maand zonder alcohol.

Wat zijn de voordelen van een maand niet drinken?

Er zijn heel wat redenen te vinden waarom het drinken van alcohol niet goed voor u is. Door een maand te stoppen met het nuttigen van alcohol ontstaan er veel leuke voordelen. Alcohol beïnvloed uw slaap. Door tijdelijk te stoppen met drinken zult u merken dat uw nachtrust beter wordt waardoor u relaxter en met een goed gevoel wakker wordt. Een beter humeur door een betere nachtrust. Dat een flesje wijn of kratje bier duurder is dan frisdrank is geen geheim. Een maand geen alcohol drinken is dus niet alleen goed voor uw lichaam maar ook voor u portemonnee.

Afvallen een voordeel van Dry January

Goede voornemens kunt u met elkaar combineren. Veel mensen hebben op hun goede voornemens lijstje ook een paar kilo afvallen staan. Dry January kunt u heel goed combineren met het afvallen. Door een maand lang geen alcohol te drinken zult u merken dat u ook iets afvalt, win win dus.

See Also
nieuwe bril

Natuurlijk hoeft u niet exact op 1 januari te starten met de uitdaging. Het gaat er juist omdat u een maand lang de uitdaging aangaat om geen alcohol te drinken. Pak de nieuwjaarsborrel nog mee maar pak daarna voor u zelf een datum om te starten met uw alcoholvrije periode.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top