Sportreizen: beleef het avontuur van dichtbij!

Sportreizen: beleef het avontuur van dichtbij!

Is voetbal uw passie? Bent u gek van Max Verstappen? Dol op rugby? Of kijkt u graag naar darts of tennis? Waar uw hart ook ligt: een sportreis brengt u dichterbij de droom. Sportreizen zijn een fantastische variant op het standaard weekendje weg. Ze zijn bijvoorbeeld perfect te combineren met een stedentrip!

Voetbalreizen: goal!

Oog in oog met uw favoriete spelers van Real Madrid, Bayern Munchen, Manchester United, FC Barcelona of Arsenal… Het kan met een voetbalreis! Afhankelijk van uw voorkeur, wordt vervoer geregeld naar het stadion in het land waarin de clubs strijden om de winst. Wie weet zit u dit jaar wel bij de finale van de UEFA Champions League! Vaak vliegt u naar plek van bestemming en wordt tevens een overnachting geregeld. Zo kan de sportreis perfect worden gecombineerd met een stedentrip, waar de hele familie plezier aan zal beleven! Gaat u bijvoorbeeld naar voetbalstadion Camp Nou in Barcelona, dan kunt u een dag eerder of later ook nog tapas eten en het mozaïek van Gaudí bewonderen. Zo wordt het écht een reis om nooit te vergeten!

Naar Max Verstappen met een Formule 1 reis

De Formule 1-agenda van 2017 is weer helemaal uitgestippeld. Dit jaar wordt hoe dan ook weer een echte Max-mania met onze eigen Max Verstappen! Welke race, kwalificatie of vrije training wilt u het liefste bijwonen? Stel u eens voor: opa, zoon, kleinzoon samen op reis naar de Formule 1… dát is pas een uitje!

Dartsreizen, rugbyreizen en meer

One hundred and eighty! Bezoek de grootste Europese dartstoernooien zoals het PDC World Darts Championship, dat al sinds 1994 wordt gehouden. Wie gaat u aanmoedigen in zijn strijd naar de eeuwige roem? Phil Taylor, Gary Anderson of onze Mighty Mike Van Gerwen? Als u liever naar intensievere sport kijkt, is een rugbyreis een mooi alternatief. The Six Nations in 2017 lenen zich bijvoorbeeld perfect voor een krachtige beleving!

U kunt uw sportreis het best boeken bij een specialist. Zij kennen het product door en door en dragen er zorg voor dat uw sportreis professioneel, betrouwbaar en geheel naar wens zal worden vormgegeven. U kunt ook een reis op maat naar een sportevenement naar keuze aanvragen.

Score! Met wie maakt u de sportreis van uw leven?

PR Sportreizen

PR Sportreizen is een sportreisorganisatie en onderdeel van Pelikaan Reizen. Het doel van PR Sportreizen is om sportliefhebbers dichterbij hun passie te brengen en ze hun sport van dichtbij te kunnen laten beleven, zowel individueel als in groepsverband. Met veel plezier en enthousiasme nemen wij de voorbereiding van uw reis uit handen. Want ónze passie is het samenstellen van een sportreis die ú nooit meer zal vergeten! 

Lekker gelezen? Misschien vind je onderstaande berichten ook interessant: