Now Reading
Slimme tips voor het inpakken van uw handbagage

Slimme tips voor het inpakken van uw handbagage

handbagage

De zomervakantie komt steeds dichterbij. Veel mensen kiezen ook dit jaar weer voor een vliegvakantie. De beelden van de lange wachtrijen voor de douane bij Schiphol staan ons helaas nog goed bij. Vliegvelden hebben maatregelen genomen om de drukte deze zomer in goede banen te leiden. Er staan minder vluchten ingepland en de drukte wordt meer verspreid over de dag. Ook kunt u zelf een handje helpen om soepel door de douane te komen. Ga goed voorbereid op reis en pak uw handbagage slim in. Wat mag u meenemen aan vloeistoffen in uw handbagage? Welke afmeting tas mag er mee in het vliegtuig en hoe zit het met het meenemen van medicijnen tijdens uw vlucht? Ik geef u een aantal slimme tips voor het inpakken van uw handbagage.

Ga goed voorbereid op reis

De regels voor uw handbagage verschillen per luchtvaartmaatschappij. Voor dat u fanatiek uw bagage gaat pakken is het dus verstandig om eerst te kijken hoeveel kilo uw handbagage mag zijn en wat de maximale afmeting mag zijn van uw tas of koffertje. Reist u alleen met handbagage dan moet u selectief zijn in de spullen die u mee wil nemen op reis. Wanneer u ook ruimbagage mag meenemen moet u een goede afweging maken wat wel en niet mee gaat in de handbagage. Mag u naast 1 stuk handbagage ook nog een aparte handtas meenemen? Dan kunt u deze extra ruimte ook nog gebruiken om spullen op te bergen. Niets is zo vervelend als u halsoverkop uw handbagage toch als ruimbagage moet inchecken omdat uw bagage niet aan de eisen voldoet.

Pak uw handbagage slim in

Het is altijd fijn om een extra setje kleding mee te nemen in uw handbagage. Stel dat uw ruimbagage niet aankomt dan heeft u een setje kleding achter de hand. Een setje kleding kan onderop in uw tas of koffertje. Om snel door de douane te komen is het verstandig om uw bagage strategisch in te pakken. Kleding kan onderop. Elektrische apparaten, vloeistoffen en uw tasje met medicijnen legt u bi voorkeur helemaal bovenop. Elektrische apparaten moeten vaak in een aparte bak door de scanner. Vloeistoffen moeten in een doorzichtje etuitje en u mag maar een beperkt aantal ml meenemen. Check vooraf bij uw luchtmaatschappij wat de voorwaarden zijn en pas uw bagage hier op aan. Medicijntasje

Voorkom vertraging bij de douane

Niet alleen de heen maar ook de terugweg moet u door de douane heen. Door u aan de gestelde regels te houden kan dit heel soepel verlopen. Moet u dagelijks medicijnen gebruiken? Dan moeten deze natuurlijk ook mee op reis. Wist u dat een medicijnpaspoort u kan helpen om zonder vragen door de douane te komen? Uw medicijnen en uw medicijnpaspoort kunt u meenemen in een handig tasje. Door alle informatie bij elkaar te houden is het voor de douanemedewerker overzichtelijk. Het tasje is ook voor u zelf heel handig tijdens het reizen. Door de isolatie en slimme opbergvakjes weet u precies wanneer u welke medicijnen moet innemen of heeft ingenomen.

See Also
Spectaculaire dinnershow

Ga deze zomer goed voorbereid op reis. Neem de regels van uw luchtvaartmaatschappij goed door en pak uw handbagage slim in. Voorkom vertragingen bij de douane door goed voorbereid op reis te gaan. Geniet van uw zomervakantie.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top