Now Reading
Seks zoals in een erotisch roman

Seks zoals in een erotisch roman

De spannende verhalen die u in een erotisch boek leest zijn geen fictie, de schrijvers van deze boeken hebben het zelf gedaan of er onderzoek naar gedaan. En wie wilt die spannende verhalen zelf nou niet eens meemaken? Daarom kunt u hieronder een paar tips vinden, die u zo uit een erotisch boek kunt halen.

Verander voorwerpen die u al heeft in seks speeltjes
Als u van Fifty Shades of Gray houdt, pak dan seks speeltjes en accessoires op. Maar dat betekend niet gelijk dat u op bezoek moet bij een seks winkel en bakken met geld moet uitgeven. Er zijn namelijk genoeg dingen die in uw huis liggen die net zo goed werken. Pak bijvoorbeeld een stropdas, en gebruik dat om uw partner vast te binden, of een kaars voor wat hete was om met temperaturen te spelen.

Raak geïnspireerd door films
Bijna elke film met hete seks scenes kan u al helpen met motivatie en inspiratie tussen de lakens. Zo kunt u er bijvoorbeeld achter komen wat u allemaal met een ijsklontje kan doen.

…of romantische romans
Sommige mannen (of vrouwen) houden van vieze praat, maar vaak genoeg zit u vast om iets te zeggen, dus haal dan inspiratie uit een romantische roman. Vooral als u een beetje verlegen bent kan dit u zo erg helpen, omdat u in uw achterhoofd weet dat het werkt wat erin staat.

Wissel van rol
U weet hoe in erotische romans, één persoon in een koppeltje de dominante is? Veel andere koppels hebben dit ook in hun seksuele relatie. Maar om het sexyer te maken, ruil de rollen voor één nacht om. De dominante kan dan verrast worden, waardoor het spannender wordt, en voor de niet dominante wordt het spannend omdat hij/ zij voor eens juist macht heeft.

Ga openbaar
Er is een reden dat seks in het openbaar vaak voorkomt in romans, het is sexy. Parkeer gewoon aan de kant van een donkere, niet al te drukke weg, duw één van de stoelen zo ver mogelijk naar achteren, en ga los. Als u dit niet durft, maar nog steeds bezig wilt zijn in de auto, doe het dan in de garage, maar zet wel uw auto dan uit.

Probeer de taboe
Als u denkt, ‘Ik wil heel graag, maar ik kan niet,’ dan moet u stoppen met denken en gewoon doen. Immers, de vrouwen in erotische romans eindigen altijd met toegeven aan hun verlangens, en in het algemeen leidt dat dan tot een intens sexy plot twist.

 

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top