Now Reading
Natuuractiviteiten doe-boek ‘Alle kinderen naar Buiten’ krijgt 5e druk!

Natuuractiviteiten doe-boek ‘Alle kinderen naar Buiten’ krijgt 5e druk!

‘Alle kinderen naar buiten’ is hét natuuractiviteitenboek om samen met kinderen de natuur te ontdekken. Spelen, proeven, ontdekken, bouwen… het kan allemaal in en met de natuur. Dat ouders behoefte hebben aan ideeën, bleek de afgelopen maanden. Het boek, bomvol tips, proefjes, spelletjes, recepten en maakprojecten, vond gretig aftrek en is daardoor nu toe aan de 5e druk. 

Waterdiertjes vangen, (én herkennen), vlierbessensiroop maken, muziek maken op je zelfgebouwde fluit of een hut van takken bouwen: het grote natuuractiviteitenboek staat boordevol buitenactiviteiten, natuurweetjes, zoekkaarten en spannende opdrachten. Van kleine tips tot grote bouwprojecten, mét herkenningskaarten van onder meer vogels, zoogdieren en vlinders zodat je ook weet wat je buiten ziet.

Tips voor de zomervakantie

Het boek is daarmee hét inspiratieboek voor kinderen en ouders. Per seizoen staan er activiteiten om de natuur te ontdekken. Dus wie nog op zoek is naar inspiratie voor de zomervakantie vindt in ‘Alle kinderen naar buiten’ meer dan genoeg ideeën. Zoals stapsgewijs hoe je zelf een kampvuur bouwt (én dooft) en herkenningskaarten van schelpen, zeediertjes en vondsten zodat je bij het strandjutten meteen ontdekt wat je gevonden hebt.

Het boek ‘Alle kinderen naar buiten’ is geschreven door Jasper de Ruiter en Marieke Dijksman. Het boek telt maar liefst 280 bladzijden vol inspiratie om naar buiten te gaan. Het is te koop voor 29,95 euro via allekinderennaarbuiten, bol en de boekhandels.

Lees ook
De tropische zoektocht

Bron: Alle kinderen naar buiten

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top