Now Reading
Boeken tip: De patisserie – Charlotte Jacobi

Boeken tip: De patisserie – Charlotte Jacobi

De patisserie

Dé grote nieuwe familiesaga, vol warmte, romantiek en drama

Na Lucinda Riley, Anne Jacobs en Tracy Rees is hier Charlotte Jacobi, met een heerlijke nieuwe serie over liefde, rivaliteit en… taart! En dat in een prachtige historische setting: het knusse Straatsburg van de negentiende eeuw.

Als de negentienjarige Ida Tritschler met haar familie naar de Elzas verhuist, kan ze niet wachten om haar nieuwe stad te ontdekken. In Straatsburg openen de Tritschlers hun droompatisserie, op een steenworp afstand van wat hun grootste rivaal blijkt te worden: patisserie Picard.

Ida is vastbesloten de nieuwe taartenkoningin van de stad te worden, maar natuurlijk zitten de Picards niet op concurrentie te wachten. Tot overmaat van ramp wordt Ida ook nog verliefd op zoon Lucien Picard, wat een enorm schandaal veroorzaakt. Het jonge stel ontdekt dat de problemen tussen hun families veel dieper gaan dan een simpele rivaliteit tussen de bakkerijen. Lukt het Ida en Lucien om alle obstakels te overwinnen en hun families bij elkaar te brengen?

Charlotte Jacobi

Charlotte Jacobi is het pseudoniem van Eva-Maria Bast en Jørn Precht. Eva is journalist en schrijver. Jørn is professor aan de Stuttgarter Hochschule en scenarist. Samen sleepten ze al meerdere prijzen in de wacht. De patisserie is hun eerste boek dat in het Nederlands verschijnt.

See Also
The devil wears Prada

De patisserie verschijnt op 29 maart 2022

Bron: Xander uitgevers

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top