Now Reading
Boeken tip: Herinneringen aan het strandhuis

Boeken tip: Herinneringen aan het strandhuis

Herinneringen aan het strandhuis

Van Mary Alice Monroe

Een warme familieroman vol emotie, romantiek en natuur

Niemand schrijft mooier over de natuur, de zoektocht naar jezelf en de kracht van de liefde dan Mary Alice Monroe. Laat je in Herinneringen aan het strandhuis meevoeren naar de Amerikaanse kust en de jaren zeventig.

1974. Olivia ‘Lovie’ Rutledge zoekt steeds vaker haar toevlucht in het strandhuis van haar familie. Daar is ze even weg van haar sociale verplichtingen, overheersende echtgenoot en zijn affaires. Op het strand is ze de ‘turtle lady’, die zorgt voor de zeeschildpadden die ’s nachts aan land komen om hun eieren te leggen.

Als ze de bevlogen bioloog Russell ontmoet kan ze niet anders dan hartstochtelijk verliefd op hem worden. Lovie staat voor een verschrikkelijk dilemma: kiest ze veilig voor haar bekende leven of voor de liefde, met het risico haar reputatie, rijkdom en kinderen te verliezen?

Een hartverwarmend verhaal dat zich afspeelt in de adembenemende natuur, over hoe één magische zomer het leven voorgoed op zijn kop zet.

See Also
Kerstfilm tips

Mary Alice Monroe is bestsellerauteur van Terug naar het strandhuis en schreef meer dan twintig boeken, die wereldwijd worden uitgegeven. Ze is een fervent liefhebber van de natuur, die ook altijd een prominente rol heeft in haar romans, net als de liefde en hechte familiebanden.

Bron: Persbericht Xander Uitgevers

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top