Now Reading
Boeken Tip: De zaak van leven of dood

Boeken Tip: De zaak van leven of dood

De zaak van leven of dood

Beste lezer,

Open de kluis. Daarin vind je het onderzoeksmateriaal voor een true crime-boek. Lees alle documenten zorgvuldig door, en neem daarna een beslissing. Vernietig je alles? Of breng je het naar de politie?

Het materiaal heeft alles te maken met de mysterieuze Alperton Angels-sekte. Achttien jaar geleden verdween Holly, een van de belangrijkste leden van de sekte, met haar baby. True crime-auteur en journalist Amanda Bailey denkt haar op het spoor te zijn, en hoopt met deze scoop haar tanende carrière te redden. Als ze gedwongen wordt samen te werken met een collega-journalist, blijkt de waarheid nog veel duisterder en vreemder… en zelfs levensgevaarlijk.

De zaak van leven of dood is een gloednieuwe puzzelthriller van Janice Hallett. Verbluffend slim, modern en perfect voor fans van Richard Osman: Janice Hallett is de moderne Agatha Christie

Lees ook
Concrete tips om niet meer eindeloos te piekeren

Janice Hallett

Janice Hallett werkte als tijdschriftredacteur, journalist en speechschrijver. Nu schrijft ze boeken, series en toneelstukken. Janice’ debuut De hoofdrol won al diverse prijzen en stond wekenlang bovenaan in de Sunday Times-bestsellerlijst.

Bron: Persbericht Xander Uitgevers

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top