Now Reading
Boeken tip: De tropische zoektocht

Boeken tip: De tropische zoektocht

De tropische zoektocht

Een spannende en adembenemende zoektocht door de jungle

Karen Swan is de ultieme lezersfavoriet. Na haar historische serie Het wilde eiland en de bestseller De Griekse ontsnapping, is ze terug met een nieuw, heerlijk zomers mysterie. De tropische zoektocht heeft alles wat een Karen Swan-boek zo onweerstaanbaar maakt: een stoere, onafhankelijke vrouw, een spannende én romantische plot en een originele setting die je wanderlust aanwakkert.

De tropische zoektocht

Tara Tremain heeft zich dankzij haar carrière als arts eindelijk losgemaakt van haar extreem rijke familie. Maar als ze wordt uitgenodigd voor een belangrijke familiebijeenkomst in de jungle van Costa Rica kan ze daar niet onderuit.

Als ze aankomt in het afgelegen resort van de familie, omringd door parelwitte stranden en adembenemende regenwouden, wordt Tara geconfronteerd met een noodsituatie. Een jongetje is doodziek en ze moet diep de jungle in trekken om zijn leven te redden. Maar de enige man die haar daarbij écht kan helpen is Alex, de man die tien jaar geleden haar leven verwoestte…

See Also
De vondeling van Veenhuizen

Karen Swan

Karen Swan begon haar carrière als modejournalist. Ze gaf haar baan op om voor haar drie kinderen en haar puppy te zorgen en maakte haar langgekoesterde schrijfambitie waar. Eerder verschenen onder andere de succesvolle titels Een Noorse winternacht, De Ierse erfenis, De Spaanse belofte en De Zweedse affaire.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top