Now Reading
5 Filmtips nu op Netflix

5 Filmtips nu op Netflix

Het aanbod van Netflix wordt bijna dagelijks aangevuld. Er verdwijnen soms titels en er komen weer nieuwe bij. Niet alle films die op Netflix verschijnen zijn even goed. Om niet uren te hoeven zoeken naar een een leuke film heb ik 5 filmtips uit het ruime Netflix aanbod voor u.

Penoza the final chapter

Na 5 seizoenen Penoza werd er vorig jaar een speelfilm uitgebracht om alle losse eindjes aan elkaar te knopen. De film is een spannend vervolg op de serie. Was u erg enthousiast over de serie Penoza dan is de film ook zeker een aanrader. Carmen wordt in de film al weer snel geconfronteerd met haar criminele verleden.

The Shawshank Redemption

Deze film is onlangs toegevoegd aan het Netflix aanbod. Een Klassieker die geldt als een van de beste films ooit gemaakt. Misschien heeft u hem al een keer gezien of vaak van de naam gehoord. Plan snel een avondje om dit gevangenis drama met Andy en Red (opnieuw) te kijken.

The Revenant

The Revaenant is een survival film met Leonardo Dicaprio in de Hoofdrol. Dicaprio won voor zijn rol in de Revenant een Oscar en dan moet het wel goed zijn toch! Een spannende film waarbij alles op het spel wordt gezet om te overleven.

Da 5 Bloods

Indrukwekkende dramafilm over 4 gekleurde veteranen van de Vietnamoorlog. De veteranen keren terug naar Vietnam om het stoffelijk overschot van hun commandant terug te vinden maar ook een begraven schat.

The Adjustment Bureau

Een spannende film met een bijzondere twist. Een nieuw congreslid wordt verliefd op een knappe balletdanseres maar mysterieuze krachten proberen een romance te voorkomen. Een film waarbij u goed moet opletten.

Alvast veel kijkplezier met deze filmtips en heeft u voor mij ook een goede filmtip mail deze dan gerust naar redactie@vijftigplus.nl, wie weet kan ik uw tip volgende maand meenemen en andere vijftigplussers tippen!

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top