Now Reading
3 tips voor leuke activiteiten

3 tips voor leuke activiteiten

3 tips voor leuke activiteiten

Wanneer u op locatie of  met anderen bent worden er vaak allerlei verschillende activiteiten georganiseerd. Helaas is dit thuis niet altijd het geval en moet u dan ook zelf op zoek gaan naar iets leuks om te doen. Bent u toevallig op zoek naar een leuke activiteit of nieuwe hobby? Lees dan snel onze 3 tips voor leuke activiteiten.  Deze activiteiten kunt u zowel samen als alleen uitvoeren en zowel binnen als buiten doen.

3 tips voor leuke activiteiten

Tuinieren in uw groente of bloemen tuin

Actief aan de slag gaan in de tuin heeft vele voordelen. Allereerst zorgt het voor een leuke en daardoor gemakkelijke vorm van beweging. De gieter vullen, gereedschap uit de schuur halen of onkruid wieden het vergroot allemaal uw uithoudingsvermogen, flexibiliteit en kracht. Tegelijkertijd zorgt tuinieren voor ontspanning wat weer stress verminderd.

Mocht u het sociale aspect aan tuinieren willen toevoegen kunt u zich bijvoorbeeld ook aansluiten bij een volkstuin. Hier heeft u sneller de mogelijkheid om anderen te ontmoeten.

Wandelen met een oppashond

Een mooi en nieuw initiatief is het wandelen met een oppashond. Wellicht dat uw buren of iemand verder op  in de straat wel een hond heeft waarvan u helemaal niet weet dat ze de hulp goed kunnen gebruiken. Zo kunt u lekker op pad en is het baasje tegelijkertijd ook geholpen.

Heeft u geen honden in de buurt dan zijn er ook stichtingen waarbij u gratis contact kunt opnemen met baasjes die zoeken naar een betrouwbare oppas.

See Also
Spectaculaire dinnershow

Dutch Tennis

Mocht u er nog nooit van hebben gehoord dan is het zeker een keer het proberen waard. Dutch Tennis, ook wel Dynamic Tennis is een zeer toegankelijke sport en een combinatie tussen tafeltennis, tennis en badminton. Over het algemeen wordt het binnen gespeeld maar in de zomermaanden is het ook zeker mogelijk op een padelbaan. Het is zeer gemakkelijk te spelen en ook op gevorderde leeftijd erg goed vol te houden. Tevens is de kans op blessures kleiner omdat er lichte materialen gebruikt worden.

 

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top