Now Reading
Weet u al wat liposuctie is?

Weet u al wat liposuctie is?

Liposuctie

Heeft u ook overtollig vet waar u zich voor schaamt? Heeft u misschien een hangbuikje of brede boven armen wat maar niet weg wilt? Voor sommige mensen is sporten of gezond eten niet de oplossing hiervoor. Met liposuctie gaat u weer houden van uw lichaam.

Wat is het precies?

Bij een liposuctie wordt eigen het te veel aan vetweefsel weggezogen. Het is geen manier om af te vallen maar op een vetophoping weg te krijgen. Dit kan op verschillende plekken zoals de bovenarmen of benen, nek en onderbuik. Niet iedereen kan echter in aanmerking hiervoor komen, hiervoor heeft u eerst een gesprek om te kijken of gewenste resultaat haalbaar is. Zo moet u een gemiddeld gewicht hebben en een BMI niet hoger dan 30. Daarnaast moet de huid elastisch zijn en niet te los zitten om zo een gewenst resultaat te krijgen.

Hoe gaat de behandeling?

Tijdens de liposuctie worden er kleine sneetjes in de huid gemaakt. Deze zijn zeer klein en zullen geen littekens achterlaten. Er wordt vervolgens een verdovende vloeistof onder de huid gespoten waardoor het vet los zal laten. Na ongeveer 20 minuten wordt dit weggezogen met een speciale zuignaald. De behandeling doet geen pijn wegens de verdoving die gebruikt wordt. Uiteraard wordt alles overlegd en kan er ook gekozen worden voor een gehele narcose.

See Also
Slapen met uw haren los of vast

Herstellen na de ingreep

Wanneer dit behandeling achter de rug is worden de sneetjes gehecht en worden ze afgeplakt. U krijgt een speciale elastische broek aan die u een aantal weken moet dragen om zwellingen te voorkomen. In het beging zult u dan ook geen resultaat omdat het nog wat opgezet en gevoelig is na enkele dagen zal het resultaat al wel zichtbaar zijn. Na ongeveer 4 weken zal het helemaal hersteld zijn en zal het resultaat goed zichtbaar zijn. Het vet is hier dan ook permanent weg gezogen maar kan bij gewichtstoenamen wel veranderen of op andere plekken nog zitten.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top