Now Reading
Hoe kunt u een tatoeage mooi houden als u ouder wordt?

Hoe kunt u een tatoeage mooi houden als u ouder wordt?

Wanneer we jong zijn halen we nog eens gekke dingen uit. Iets waar we vaak niet lang over na denken en impulsief doen. Bij de meeste hoort hier een tattoo ook bij of misschien heeft er u wel meerdere? Als onze huid ouder wordt zal de tattoo er niet bepaald mooier op worden maar hoe behouden we een mooie tattoo?

Wat gebeurt er met de tattoo als we ouder worden?

Het is belangrijk om goed naar de afbeelding te kijken voor dat u deze laat tatoeëren. Een dunne lijn zal later namelijk wat dikker worden. Veel kleine lijntje naast elkaar kunnen er later uit zien als een grote vlek. Wat normaal leeg zou zijn kan later dus alsnog opgevuld kunnen worden. Het is dus belangrijk om naar de vorm van de tattoo te kijken en ook naar de plaats waar u deze wilt tatoeëren. De ene plaats zal bij het verouderen meer rimpels krijgen als de andere plek.

Wat heeft een tattoo nodig?

Het belangrijkste om een tattoo mooi te houden om het te hydrateren. Het is dus belangrijk om de tattoo regelmatig in te smeren met een crème of bodylotion. De zon doet ook niet veel goeds en op een zonnige dag moet u dus een zonnebrand bij de hand houden. Het liefst een zonnebrand die zo sterk mogelijk is. De zon kan de veel schade aanbrengen aan de kleurpigmenten waardoor de tattoo kan verkleuren of veel lichter kan worden.

See Also
sterke nagels

Zorg voor een goed gewicht

Het is fijn om op het zelfde gewicht te blijven als wanneer u de tattoo heeft laten zetten. Wanneer u plots veel afvalt of aankomt kan het zijn dat de mooie bloeiende bloem er uit ziet als een verlept blaadje. Dat is natuurlijk niet de bedoeling de tattoo is het mooist als deze nog strak is en net zoals toen. Voor vrouwen is het ook niet verstandig om iets op hun buik te tatoeëren in verband met zwangerschap. De tattoo zal ineens helemaal uit vergroten.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top