Now Reading
Touren met een camper in Nederland

Touren met een camper in Nederland

Nu de meeste vakanties naar het buitenland niet door kunnen gaan moeten we iets anders verzinnen voor een vakantie. Had u plannen om met de camper naar het buitenland te gaan? Blijf dit keer dan gewoon in Nederland en ontdek nieuwe plekjes. U heeft een stuk minder van Nederland gezien dan u denkt dus tijd om op verkenning te gaan. Er zijn verschillende routes die u kunt rijden voor een mooie campertour.

Met de camper, mag dat wel?

Sommige campings zijn misschien dicht of is het sanitair gebouw gesloten. Mensen die met een tent of vouwwagen willen gaan mogen helaas niet komen. Heeft u een camper? Dan heeft u geluk, als u eigen sanitair heeft dan bent u gewoon welkom om de campings. U kunt heerlijk blijven genieten van het buitenleven en waarschijnlijk heeft u een rustig plekje om even helemaal bij te komen.

Stel een route samen

Met de camper kunt u zelf een mooie route samenstellen. Welke regio heeft u nog niet gezien of waar zou u graag nog naar toe willen? Maak een mooie route langs de Nederlandse kust, verken de Veluwe of ga naar het Limburgse Heuvelland. Afhankelijk van de reisduur kunt u meer van Nederland ontdekken. Het is niet de bedoeling om met een camper van A naar B te rijden, neem juist de binnendoor wegen en stop op leuke plekjes om zo alles uit uw reis te halen.

Heeft u geen camper?

Als u zelf geen camper heeft en er wel graag nog tussen uit zou willen dan kunt u ook een camper huren. U kunt kiezen uit een kleine compacte camper voor met zijn tweetjes maar er zijn ook hele grote met alle luxe en comfort. Bij u in de regio staat er altijd wel een camper klaar om opgehaald te worden, zo kunt u dus genieten van een welverdiende vakantie.

Verken eigen land eens per camper!

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top