Now Reading
TOP 3 Gezondheid Apps op uw telefoon of tablet

TOP 3 Gezondheid Apps op uw telefoon of tablet

Op een mobiel of tablet kunt u veel apps installeren. Er is tegenwoordig een breed aanbod in gezondheid apps. Een gezondheid app kunt u gebruiken om grip te houden op uw gezondheid maar ook als steuntje in de rug om een goed voedingspatroon vast te houden of toch wel een rondje te gaan wandelen. Ik heb voor u 3 apps op een rijtje gezet die kunt gebruiken om uw gezondheid op pijl te houden.

Stappenteller – dagelijks uw doel behalen

Op heel veel smartphones zit vaak al een standaard stappenteller. Een leuk appje om te zien hoeveel stappen u dagelijks zet. Een stappenteller kun u helemaal naar wens in stellen. Zet doelen voor u zelf, wilt u bijvoorbeeld minimaal 5,000 of 10,000 stappen halen? Kijk aan in de middag hoeveel stappen u nog moet zetten om uw doel te halen en probeer met een extra rondje wandelen het stappendoel te behalen. Wees realistisch met het zetten van uw doel want het moet wel haalbaar zijn. Een week lang elke dag uw stappendoel behaald? Dan kunt u het doel rustig wat hoger zetten.

Mijn Eetmeter van het Voedingscentrum

Wilt u afvallen, aankomen of juist meer inzicht krijgen in uw voedingspatroon? Het Voedingscentrum heeft app ontwikkeld waar u uw eetpatroon kunt bijhouden en bijschaven. Door het bij houden van een voedingsdagboek krijgt u een goed beeld of u voldoende voedingsstoffen binnen krijgt. De app kan u helpen met het behalen van doelen en een gezond voedingspatroon. De app is gratis. Eten volgens de schijf van 5, laat u adviseren door het Voedingscentrum.

Max geheugentrainer

Train uw geheugen door middel van oefeningen. De app heeft verschillende mini spellen om uw brein op een leuke manier fit te houden. De spelletjes worden gegeven op verschillende niveaus en is daarmee voor iedereen toegankelijk.

See Also
sokken

Kom in actie en gebruik een leuke gezondheid app om uw gezondheid op pijl te houden. Welke gezondheid app gebruikt u vaak? Laat het ons weten.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top