Now Reading
Tijd voor een nieuw boek?

Tijd voor een nieuw boek?

boek

Bent u al een tijdje op zoek naar een goed boek? Wanneer u veel leest zal het soms lastig zijn om een boek te vinden die u nog niet gelezen heeft. Gelukkig zijn er weer een aantal nieuwe boeken waar u aan kunt beginnen. Ik heb er een aantal voor u op een rijtje gezet.

Rookgordijn

Wanneer er op oudjaarsavond een terroristische aanslag is in de stad Oslo veranderd er heel veel. Vooral voor Alexander, 10 jaar geleden was hij betrokken bij het onderzoek van de ontvoering van de 2 jarig Patricia. Ze zijn nooit op een spoor gekomen en deze zaak is nooit afgerond. Wanneer de moeder van Patricia gewond raakt bij de explosie in Oslo willen ze dit onderzoek weer opnieuw opstarten.

Een gewaarschuwd man

De ervaren verslaggever Jack McEvoy heeft vaker moordenaars ontmaskerd. Dit keer speelt het verhaal zich echter dichterbij af als iemand zou willen. De vrouw waarmee hij een onenightstand heeft gehad wordt vermoord. Hij is ooit al in aanraking gekomen met de zelfde moordenaar maar tegen alle waarschuwingen van politie en hoofdredacteur stort hij zich op deze zaak. Hij wordt ook zelf verdacht van moord en moet er alles aan doen om uit de gevangenis te blijven en dichter bij de identiteit van de moordenaar te komen.

See Also
Virgin River

Boven water

Volg het hele verhaal van de gepensioneerde politiemand Konrad hij houdt zich namelijk bezig met 3 verschillende onopgeloste zaken. Zo wordt hij benaderd door een ouder echtpaar die zich zorgen maken over de verdwijning van hun kleindochter. Ze weten dat ze drugs gebruikt en ook betrokken is bij een smokkelactie echter is ze sindsdien nooit meer gezien. De politieman zelf probeert ook duidelijkheid te krijgen over een persoonlijke zaak, de onopgeloste moord van zijn vader. De laatste zaak waar hij mee bezig is is het het 12 jarige meisje die jaren terug levenloos bij het spoor gevonden is. Hebben deze zaken een verband en weet hij ze op te lossen, lees dan het hele boek.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top