Now Reading
Maximaal wooncomfort binnen handbereik

Maximaal wooncomfort binnen handbereik

Slimme technische toepassingen in en rond het huis zijn er steeds meer. Toepassing van zorgverlening en ondersteuning op afstand (e-health) is er op het gebied van communicatie over medische gegevens, het elektronisch zorgdossier. Dit soort innovaties, net als domotica, maken dat mensen langer veilig en comfortabel thuis kunnen wonen.

In nieuwe woningen worden domotica steeds vaker toegepast voor meer veiligheid, comfort en zorg. Dat is ook het geval bij de nieuw te bouwen luxe serviceappartementen in het plandeel Calla van De Raad uit Katwijk.

De appartementen zijn te huur en speciaal bedoeld voor vitale senioren; mensen die willen leven in luxe en comfort en tegelijkertijd rekening houden met de toekomst. In de luxe serviceappartementen kunnen bewoners straks bijvoorbeeld vanuit hun fauteuil de gordijnen openen, kijken wie er voor de deur staat of met één druk op de knop alle verlichting in huis bedienen. Dat gaat eenvoudig via een app op de smartphone of tablet. Wie die niet heeft, maakt gebruik van een schakelaar of bedieningspaneel aan de muur.

De luxe serviceappartementen bieden gezamenlijke faciliteiten (inbegrepen in de huurprijs), zoals een wellnesscentrum, computercorner en ontmoetingsplein met huisbioscoop. Er is een app ontwikkeld voor bewoners om met elkaar te communiceren. Tegen betaling zijn er servicediensten mogelijk, zoals thuiszorg, alarmopvolging en zelfs begeleiding door een fysiotherapeut in de fitnessruimte.

See Also
Zilvervisjes

Meer weten over wonen in Calla? Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief en ontvang ons welkomstpakket: een paar heerlijke wellness-slippers en een fraaie glossy met alle informatie.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top