Now Reading
Kent u de sport padel al?

Kent u de sport padel al?

Kent u de sport padel nog niet? Kom hier meer over te weten en wie weet staat u de volgende keer een potje padel te spelen. Het is natuurlijk prima om het een keer uit te proberen en kennis te maken met de sport padel. Het is een van de snelst groeiende sporten en wordt steeds populairder ook in Nederland.

Wat is de sport padel?

Deze sport is eigenlijk een combinatie tussen tennis en squash. Het wordt gespeeld op iets dat lijkt op een tennis veld echter zit hier een soort glazen wand omheen die ook gebruikt wordt met de sport. De bal mag dus tegen de achterwand aan komen en vervolgens weer naar de tegenspelers geslagen wordt. Het spel wordt dan ook twee tegen twee gespeeld anders is het niet haalbaar om de bal over te kunnen spelen. Deze sport is op het moment de snelst groeiende sport ter wereld en is overgewaaid vanuit Zuid-Amerika en Spanje. In Nederland zult u dan ook steeds meer padel velden tegen komen, nog meer kans om dit eens uit te proberen.

De voordelen van padel

  • Padel is een erg sociale sport omdat het altijd met 4 mensen gespeeld moet worden. Het houdt u niet alleen fit maar het is ook nog eens gezellig.
  • Het is goed voor uw reactie vermogen. U moet erg snel kunnen reageren om deze sport te doen, in het begin zal dit lastig zijn maar u zult merken dat u reactie vermogen snel vooruit gaat.
  • Het is voor jong en oud. Padel is voor iedereen goed te leren en te spelen ook wanneer u geen tennis of squash ervaring heeft.

Zoek een padelbaan

Bent u van plan om deze nieuw sport eens uit te proberen? Zoek gezellig mensen die wel samen een potje uit willen proberen. Past de sport goed bij u, dan zult u van zelf andere mensen bij de club leren kennen waar u padel mee kunt spelen. Blijf in beweging om gezond te blijven en u kunt zo fanatiek spelen als u zou willen. Dus ook wanneer u wat ouder bent kunt u rustig een potje padel spelen.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top