Now Reading
Weekendaanbieding: 3 Dagen Fietsen en Wandelen vanuit een Kasteel op de Veluwe

Weekendaanbieding: 3 Dagen Fietsen en Wandelen vanuit een Kasteel op de Veluwe

Geniet van een heerlijk fiets- en wandelweekend

Vanuit het kasteel fietst u zo de natuur in! Bij dit 3-daagse Fietsarrangement is een dag fietshuur met lunchpakket inbegrepen. Heerlijk genieten en als u terugkomt in het kasteel is het ook genieten in en om het kasteel. Verwen u zelf met 3 heerlijke dagen er op uit!

Verwend worden

We ontvangen u met koffie of thee en een huisgemaakte kasteelmuffin. Na het inchecken ontvangt u enkele fietsroutes of wandelroutes van de mooie omgeving.’ s Avonds verwachten wij u in het restaurant voor een uitstekend 3-gangen keuze diner. Na de overnachting is er een uitgebreid ontbijtbuffet. U gaat lekker fietsen en krijgt een lunchpakket mee voor onderweg. Als u onderweg ergens wilt eten kan dat of toch liever in het kasteel, reserveert u dan wel een tafeltje. Na de 2e overnachting geniet u het ontbijtbuffet.

Overnachten bij een kasteel

Het kasteel is gelegen op een prachtige locatie in Hierden, vlakbij Harderwijk. Zodra je de oprijlaan op rijdt en de imponerende tuin binnenloopt, waant u zich in een andere wereld. Bij ons kunt u ontsnappen aan de alledaagse hectiek. De prachtige ligging, heerlijke gerechten, uitstekende comfort en gastvriendelijkheid zullen zorgen voor een onvergetelijk verblijf.

De Hotelkamers bevinden zich in de aanbouw van het kasteel. Deze kamers kijken uit op de kasteelgracht of het landgoed.

See Also
preHistorisch Dorp

Kom ook genieten van een heerlijk fiets- of wandelweekend vanuit een kasteel op de Veluwe!

Recreatief.nl

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top