Now Reading
Hoe kunt u een moderne woonkamer creëren?

Hoe kunt u een moderne woonkamer creëren?

Iedereen heeft weer een andere smaak wat betreft het interieur. De een houd van robuust terwijl de ander het graag strak en rustig heeft. Wanneer u graag rust brengt in uw huis is zal u ook houden van een moderne uitstraling. Deze stijl is erg strak met veel wit en grijs tonen om alles neutraal en rustig te houden.

Veel licht

Bij een modern interieur hoort ook veel licht. Blokkeer dit licht niet en zorg er voor dat het natuurlijke licht naar binnen kan. Grote ramen zijn dan een voordeel maar een koepel of serre kan ook zorgen voor veel licht. Heeft u niet zulke grote ramen dat is het goed om alles licht te houden. Kies bijvoorbeeld voor wit of een lichtgrijze kleur. Vaak is de leefruimte ook open dus de keuken, eettafel en zithoek hierdoor laat u van alle kanten ook meer licht binnen.

Neutrale kleuren

Sommige mensen hebben graag kleur in hun huis maar dat kan vaak zorgen voor een druk huis. Een bank in een knal kleur zit er bij een modern interieur niet in. Kies voor de kleur zwart of wit en wanneer u kleur toe wilt voegen doe dit dan heel mild in een lichte kleur. Het is dan ook belangrijk om voor één kleur te kiezen samen met zwart en wit.

Grote meubels

Door gebruik te maken van veel grote meubels zal het voor het oog een stuk rustiger zijn. In plaats van een tv kastje met nog een kast voor opberg ruimte kunt u kiezen voor een groot wandmeubel. Zo zit alles er bij in en u kunt dit zelfs om maat laten maken zodat alles precies past. In plaats van een losse kast kunt u ook een kastenwand laten plaatsen zo blijft alles mooi doorlopen en kunt u gebruik maken van de extra kast ruimte.

 

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top