Now Reading
Hoe kunt u uw haargroei bevorderen

Hoe kunt u uw haargroei bevorderen

Haargroei bevorderen

Wilt u graag weer lang haar hebben of heeft u haar wat gewoon langzaam groeit. Hoe kunt u uw haar sneller laten groeien zonder al te veel gekke middeltjes? Met deze tips zult u uw haargroei bevorderen.

Draag uw haar los

Het kan natuurlijk zijn dat uw haar in het gezicht hangt dan zult het snel vast maken. Moet uw haar vast voor uw werkt, dit kan allemaal uw haargroei bevorderen. Het is namelijk beter om uw haar los te dragen of uw haar niet al te strak vast te maken. Dus een strakke staart of knot kunt u beter overslaan. Dit kunt u af en toe wel doen maar probeer niet hele dagen met een staart rond te lopen.

U droogt uw haar te veel uit

Het kan ook zijn dat u uw haar uitput waardoor het minder snel groeit. Stijlt u uw haar veel of doucht u altijd met veel te heet water. Dit kan allemaal zorgen voor uit gedroogd haar. Hierdoor zal ook de haargroei minder snel gaan.

Verzorg uw hoofdhuid

Wat erg belangrijk is voor de groei van uw haren is natuurlijk de hoofdhuid. Wellicht heeft u een droge hoofdhuid, schilders of een minder goede doorbloeding. Het kan dan helpen om uw hoofdhuid tijdens het douchen lekker te masseren en goed te verzorgen. Zo wordt er vaak ook rozemarijn of lavendel olie gebruikt om uw hoofdhuid in te masseren en haar groei te bevorderen. Daarna kunt u het makkelijk uitspoelen maar kan het zijn dat uw haar nog wat vettig is.

See Also
voeding

Langer haar door haarmasker

Om uw haar gezond te laten groeien is ook een haarmasker belangrijk. Het zal het haar extra voeden waardoor het haar ook lang kan blijven. Vaak beginnen de onderste puntjes te splijten of te pluizen, door regelmatig een haarmasker te gebruiken zal dit proces veel langzamer gaan. Natuurlijk zal ook een bezoek aan de kapper helpen om het splijten van punten tegen te gaan.

Gember boost

Gember gebruikt u niet alleen voor het eten maar ook om uw haar een boost te geven. Het blijkt een van de meest effectieve haarmiddeltjes voor haargroei. Probeer gember zo fijn mogelijk te maken of haal dit door een blender met wat sesam, olijf of jojoba olie. Door dit op uw hoofdhuid te doen dit 30 minuten in te laten trekken en vervolgens uit te spoelen zal uw haar sneller gaan groeien.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top