Now Reading
Hoe zorg je dat je haar goed blijft zitten na een tocht op de motor

Hoe zorg je dat je haar goed blijft zitten na een tocht op de motor

Verzorging haar

Je rijdt motor en geniet dagelijks van de snelheid en de stroomlijning die je geliefde voertuig met zich meebrengt. Of het nu om mooie toertochten of de rit naar je werk gaat, de motor geeft je het ultieme vrije gevoel. Maar al dit genot heeft een schaduwzijde: als je je helm afzit zit je haar meestal niet meer zo goed als toen je vertrok. Toch kun je er ondanks dat je een helm draagt goed en trendy uit blijven zien. Wil je weten hoe? In dit artikel zetten we een aantal goede tips op een rijtje!

In een knot of staart?

Een goede tip is om voor je je helm opzet, je haar in een hoog strak knotje naar achteren te trekken. Dit zet lekker en je hebt geen last van losse haren die in je ogen priemen. Als je aankomt zet je je helm af, en trek je je knotje uit je haar. Je kunt het natuurlijk ook laten zitten, voor een mooie, natuurlijke kantoorlook.

Het type helm dat je draagt speelt ook een rol. Kijk eens bij Helmonline.nl naar een helm die bij je past.

Wax en kam meenemen

Een andere manier om er verzorgd uit te blijven zien, is om pas nadat je je helm hebt afgezet je haar te stylen. Neem een borstel, wax of haarlak mee, en zorg dat je tien minuten voor je aankomt even je haar in model kan brengen op een wc.

See Also
beautyweekend

Invlechten

Als je erg lang haar hebt, is het een handig idee om je haar in te vlechten. Dit zorgt ervoor dat je haar strak en plat onder de motorhelm zit, en dus niet in de war kan raken. Je kunt kiezen voor een lange vlecht op je rug, maar je haar ook hoger invlechten, waardoor de vlechten strak tegen je schedel aan zitten. Andrélon.nl vind je meer tips over het invlechten van je haar.

Met dit kapsel zal een helm dragen geen nadelig effect op je uiterlijk hebben, en zal je met een gerust hart naar je afspraak of werk kunnen rijden. Vrijheid is het mooiste dat er is, maar het oog wil natuurlijk ook wat!

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top