Now Reading
Haartrends voor dames in 2020

Haartrends voor dames in 2020

Nu de kappers allemaal weer geopend zijn wordt het tijd om uw volgende afspraak in te plannen. Zin in een nieuw model? Ik heb de 3 haartrends voor 2020 voor u op een rijtje gezet, wie weet staat uw nieuwe look er ook tussen.

Een Bob met textuur

De bob is eigenlijk nooit weggeweest maar is ook in 2020 weer een aanrader. Waar het normaal bij een bob draait om rechte lijnen is de trend van dit jaar juist een bob met textuur. Door extra golven aan te brengen in het bob model wordt extra volume gecreëerd. Een bob hoeft niet meer netjes te zijn door de bob messy te knippen zal het heel anders vallen. Een messy bob geeft u al snel een speelse look. Liever een iets langere coupe? Ga dan voor de lob een lange bob.

Omarm de grijze haren

Krijgt of heeft u zelf grijze haren en verft u ze standaard een andere kleur? In 2020 is het verven van een grijze kleur in uw haar een echte trend. Waar we eerder al asblond in high-lights zagen is een grijs kapsel tegenwoordig helemaal hip. Een kleurexpert kan u adviseren bij het samenstellen van een mooie grijstint en het eventueel in de buurt laten komen bij uw eigen grijze kleur.

Korte Kapsels

Korte kapsel zijn erg in. Zeker bij dames op leeftijd wordt steeds vaker gekozen voor een kort kapsel. Korte kapsels worden niet altijd geassocieerd met vrouwelijkheid en dat is jammer. Een goed geknipte korte coupe kan juist sexy en zacht overkomen. Een ervaren kapper kan u op alle fronten informeren over een passend kapsel. Of u gaat voor een speelse pony of een pixie cut, zet de schaar dit jaar in uw lokken.

See Also
PME Legend jassen de belichaming van avontuurlijke stijl

Plan uw verwen momentje bij de kapper en laat uw kapsel upgraden naar 2020.

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top