Now Reading
Boeken tip: De Schotse ontdekking

Boeken tip: De Schotse ontdekking

De Schotse ontdekking

Een romantisch mysterie op een ruig Schots eiland

Karen Swan is de ultieme feelgoodauteur: ze schrijft heerlijk romantische verhalen, maar wél met een vleugje mysterie, gelaagde personages, veel vaart en fonkelende spanning. Haar sfeervolle settings voeren je voor even mee naar de mooiste plekken van de wereld.

Alex Hyde is succesvol businesscoach, met een indrukwekkende lijst cliënten en altijd te weinig tijd. Toch kan ze niet weigeren als ze het aanbod krijgt naar het prachtige eiland Islay te komen, om daar de CEO van een vooraanstaande whiskystokerij in het gareel te krijgen. Maar daar zit Lochlan Farquhar helemaal niet op te wachten. In het winterse, ruige landschap moet Alex zich staande zien te houden, terwijl ze zich ondertussen ook ongewild aangetrokken voelt tot de weerbarstige Lochlan. En dan doet Alex een schokkende ontdekking, die haar voor een bijna onmogelijke keuze stelt…

Karen Swan

Karen Swan begon haar carrière als modejournalist. Ze gaf haar baan op om voor haar drie kinderen en haar puppy te zorgen en maakte haar langgekoesterde schrijfambitie waar. Eerder verschenen onder andere de succesvolle titels Een Noorse winternacht, De Spaanse belofte, De Zweedse affaire en De Griekse ontsnapping.

See Also
De vondeling van Veenhuizen

Bron: Xander Uitgevers

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top