Now Reading
Boeken tip: Strijder – Bernard Minier

Boeken tip: Strijder – Bernard Minier

Strijder

Een gruwelijke seriemoordenaar gaat al jaren zijn gang… en alleen zij kan hem stoppen

Bernard Minier is een buitengewoon succesvolle thrillerauteur: zijn boeken verschijnen in meer dan twintig landen, en staan steevast bovenaan in de bestsellerlijsten. En terecht, want zijn thrillers zijn scherp, ijzingwekkend spannend en geschreven in een ongenadig tempo. Strijder is het eerste deel in een bloedstollende serie over hoofdinspecteur Lucia Guerrero en beneemt je de adem tot de allerlaatste pagina.

Lucia moet in actie komen als een groep criminologiestudenten van de Universiteit van Salamanca een seriemoordenaar ontdekt die jaren onder de radar heeft weten te blijven. Bij zijn vreselijke moorden laat hij zich inspireren door renaissanceschilderijen en hij krijgt algauw de dubieuze bijnaam ‘de lijmmoordenaar’.

Zelfs de onverschrokken Lucia wordt door deze zaak geconfronteerd met haar grootste angsten. De waarheid blijkt schokkender dan welke mythe of legende dan ook: wanneer Lucia haar eigen partner dood en gekruisigd aantreft, wordt de zoektocht ineens heel persoonlijk…

Bernard Minier

Bernard Minier (1960) groeide op in de Pyreneeën. Hij werkt als douanebeambte, maar droomde van een bestaan als schrijver. Inmiddels heeft hij al acht bestsellers op zijn naam staan. Zijn debuut Een kille rilling werd lovend ontvangen, wereldwijd vertaald en verfilmd door Netflix.

See Also
De nobele valsspeler

Bron: Xander Uitgevers

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top