Now Reading
Boeken tip: Het verlangen van het weesmeisje

Boeken tip: Het verlangen van het weesmeisje

weesmeisje

Dé grande finale van de allermooiste familiesaga

Met de romantische serie Het weesmeisje heeft Anne Jacobs meer dan een kwart miljoen exemplaren verkocht en de harten van de Nederlandse én Vlaamse lezers gestolen. Nu is er dan eindelijk de afsluiter van deze bestsellerserie!

Augsburg, 1939. De Tweede Wereldoorlog staat op het punt los te barsten. De geliefde familievilla is in gevaar, en Pauls fabriek staat op instorten. Omdat Marie naar New York is verhuisd, rest Paul de zware taak om in zijn eentje de villa veilig te stellen.

Dan verschijnt er een nieuwe liefde in Pauls leven, en Marie is ervan overtuigd dat hun huwelijk na al die tijd voorbij is. Ze zal alles op alles moeten zetten om hun huwelijk te redden. Zal de villa deze rumoerige tijd overleven? En zal Marie erin slagen om de liefde van haar leven terug te winnen?

See Also
De vondeling van Veenhuizen

Anne Jacobs

Anne Jacobs is een van de meest succesvolle romantische auteurs van dit moment. Haar historische feelgoodserie Het weesmeisje ging in Duitsland al meer dan een miljoen keer over de toonbank. Ook in Nederland en België zijn haar boeken regelrechte bestsellers: ze verkocht al meer dan 350.000 exemplaren.

Bron: Xander Uitgevers

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top