Now Reading
Boeken tip: Het huis met geheimen

Boeken tip: Het huis met geheimen

huis met geheimen

Een ontroerend verhaal over de kracht van familieliefde

Lucy Diamond is een van de vijf bestverkopende auteurs van Engeland. Met Liefde in het strandcafé schreef ze hét ultieme feelgood zomerboek, maar Lucy voelt zich thuis in alle seizoenen: haar tweede boek, Het huis met geheimen, is perfect om je op een koude winterdag mee te verwarmen!

Als Patrick Sheppard plotseling om het leven komt, laat hij zijn grote liefde Zoë en hun drie kinderen achter. Patricks broer Dean springt het gezin te hulp en vervult tijdelijk de vaderrol. Terwijl hij alle ballen in de lucht houdt, ontdekt hij echter dat zijn perfecte broer een heleboel te verbergen had… Bewaart Dean zijn broers geheimen? En kan hij onder ogen komen wat er écht gebeurde in de nacht van Patricks dood?

Het huis met geheimen is een onvergetelijk verhaal over hoop in donkere tijden, en laat zien dat ook na rouw en verdriet de zon weer gaat schijnen.

Lucy Diamond

Lucy Diamond houdt van het strand, vakantie, chocola, wijn, lezen, het bubbelbad en de zon. Ze werkte voor verschillende uitgeverijen en daarna een tijdje voor de BBC, maar schrijft nu fulltime. Er staan inmiddels bijna twintig boeken op haar naam. Bij Xander verscheen eerder Liefde in het strandcafé.

See Also
De scheepsdochter

Bron: Xander Uitgevers

Copyright Vijftigplus.nl - Privacy Policy - Adverteren

Scroll To Top